Sointu Borg

Diili-ohjelman voittaja selvisi! Näin Sointu Borg kommentoi finaalia Seiskalle: "Kävelevä mainostoimisto pisti hyvin kampoihin!"

Telkkari | 26.04.2021 22:30

Juuri äsken päättyneen Diili-ohjelman tuore voittaja on näyttävä Sointu Borg, 28. Kaunotar taisteli itsensä finaalin niin sanotusti takavasemmalta kaikkien yllätykseksi ja sai pestin Jaajo Linnonmaan yrityksien kehitysjohtajana. Seiska tavoitti Soinnun maanantai-iltana tuoreeltaan.

– No olenhan minä tämän tiennyt tovin, mutta en vieläkään usko tätä todeksi. Tulevana kesänä ei kesälomaa pidetä vaan nyt näytetään niin Jaajolle kuin itselle ja kaikille epäilijöille, että valinta oli oikea ja olen sanojeni ja saamani tilaisuuden mittainen, Sointu viestitti.

Diilin finaalitehtävässä kilpailijoiden tehtävänä oli rakentaa varainhankintaan liittyvä liikeidea nollasta. Aikaa annettiin 24 tuntia, ja se voitti, kumpi sai ideansa taakse enempi enkelisijoittajia pitchaus-tilaisuudessa. Finaalissa Soinnulla oli vastassa raudankova Petri Matero, 43.

– Petri ei ollut helppo vastus missään nimessä. Tuo kävelevä mainostoimisto pisti hyvin kampoihin, Sointu paljastaa.

Diili-Sointu avautuu: Selkäänpuukotusta ja draamaa

Musta huumori ja rentous valtteina!

Sanavalmis Sointu on tehnyt vuosia pr- ja mainoshommia. Harva tietää, että kaunotar on myös kauppatieteiden maisteri.

– Uskon, että voittoni Diilissä ratkaisi osaksi myös se, että minulla on kyky myöntää keskeneräisyyteni. Moni pelasi ja oli olevinaan jotain muuta mitä oli. Kamerat kun sammui, toisilla tuli esiin ”kamera-off”-luonne. Minä taas olen koko aika tällainen kuin olen, ja kokemukseni pr-kentältä ovat muokanneet minut tällaiseksi kuin olen. Olen suora, ja sanon, mitä ajattelen. Lisäksi musta huumori ja rentous ovat aina olleet valttejani, Sointu linjaa.

Vaikka voitto tuli Soinnulle yllätyksenä, hän oli alusta asti varma, että menee kisassa pitkälle tahtotilansa takia.

– Peli oli suht' kovaa alusta saakka. Mitä enempi porukkaa tippui ympäriltä, sen kovemmaksi se luonnollisesti muuttui. Vaikka olin nuorimpia osallistujia, olin varmempi itsestäni tehtävästä toiseen. Olen orientoitunut, että painan seuraavat vuodet töitä niska limassa niin sanotusti. Tuntuu kuin olisin hypännyt sunnuntaidivarista ammattilaiskentille, Sointu napauttaa.

Diili-ohjelmassa mukana oleva Sointu  vihjaa, että lisää draamaa on luvassa.
Kuvassa kaikki Diili-ohjelmassa kilpailleet.
Teksti:Olli Suominen
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!