fbq
Kotimaa
31.07.2021 11:10
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan lukija
Sofia ja Stefan Tallinnassa
Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin ravintolavierailu ihmetytti Tallinnassa: Sofia kaiveli ötökkää viinilasistaan, yhteinen keskustelu vähissä - paljonpuhuvat kuvat!
Kotimaa
31.07.2021 11:10
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan lukija

Tarkkasilmäinen lukijamme bongasi kohupariskunta Sofia Belorfin, 31, ja Stefu Thermanin, 34, viime viikonloppuna Tallinnasta.

Lounasta nautiskellut pariskunta oli lukijamme mukaan ainakin silmämääräisesti hyvällä tuulella, mutta eniten he käyttivät aikaa kumpikin puhelimen ääressä.

- Sofia otti itsestään lukuisia kuvia ja näytti somettavan. Tuli sellainen vaikutelma, että kaikki muu kiinnosti enemmän kuin yhteinen keskustelu, lukijamme kertoo hieman huvittuneena.

Sofia Belorf ja Stefan Therman
Räps! Sofia ei malttanut pitää näppejään irti kännykästä edes ruokaa odotellessaan.

Sofian kuvatessa ja somettaessa Stefu puolestaan puhui puhelimeen.

Sofia Belorf ja Stefan Therman
Onkohan tässä käynnissä bisnespuhelu?

Jossain vaiheessa terassilla tapahtui dramaattinen käänne, kun ilmeisesti joku ötökkä putosi Sofian juomaan. Nainen kaivoikin tunkeilijan urheasti itse pois lasistaan.

Lue myös: Nuori blondikaunotar seurana! Stefan Therman juhli villisti ilman Sofia Belórfia: valitti äänekkäästi suhteestaan - salabileet huipentuivat Hankoon!

Sofia Belorf ja Stefan Therman
Sofia poisti itse lasiinsa ilmaantuneen tunkeilijan, kun Stefu puhui jälleen puhelimessa.

Ruoat saatuaan Sofia ja Stefu malttoivat sentään hetken keskittyä syömiseen ja keskenään juttelemiseen.

Sofia Belorf ja Stefan Therman
Ruokarauha! Ruoat saatuaan pariskunta malttoi ainakin osan ajasta keskittyä itse asiaankin.

Sofialla ja Stefulla on riittänyt tänäkin kesänä vilskettä. Sen verran usein tarkkasilmäiset lukijamme ovat raportoineet kaksikon liikkeistä, joista osa on herättänyt myös ulkopuolisten ihmisten paheksuntaa tai huolta.

Viimeksi tällainen tilanne oli viime viikon lauantaina, kun lukijamme joutui todistamaan pariskunnan huutoriitaa Katajanokalla. Tuolloin autoa ajanut Stefu ja vain muutaman metrin päässä ollut Sofia huusivat toisilleen puhelimitse.

- Stefun toiminta oli jotenkin outoa hänen sahatessaan autolla edestakaisin Kanavanrannassa ja peruutellessa omituisesti. Hän oli myös jotenkin poissaolevan näköinen ja näpräsi kovasti puhelintaan, Seiskalle kerrotiin episodin jälkeen.

Lue myös: Stefan Therman sekavana ratissa – Sofia Belórf nousi ulos öky-Audista kesken aamuriidan: ”En voi olla kyydissä, jos jotain sattuu”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »