fbq
Kotimaa
15.06.2021 11:32
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Stefan Therman ja Sofia Belórf
Nuori blondikaunotar seurana! Stefan Therman juhli villisti ilman Sofia Belórfia: valitti äänekkäästi suhteestaan - salabileet huipentuivat Hankoon!
Kotimaa
15.06.2021 11:32
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska uutisoi viime viikolla, että tosi-tv-pariskunta Sofia Belórf, 31, ja Stefan Therman, 34, juhlivat villisti viime viikon maanantaina Sofian salaisuudet -sarjan lehdistötilaisuuden jälkeen.

Ystävien kanssa läpi yön vietetty bileyö jatkui aamuun asti ja päättyi Stefun ja Sofian väliseen huutoriitaan.

Kohuparin välinen draama on jatkunut sen jälkeenkin. Seiskan tietojen mukaan tänään tiistaina syntymäpäiväänsä viettävä Stefu aloitti synttärien juhlinnan jo perjantaina arjen työrutiinien päätyttyä, eikä Sofiaa näkynyt tosi-tv-liikemiehen matkassa.

Lue lisää: Huutoriita ökyjahdilla! Sofia Belórf ja Stefan Therman ottivat rajusti yhteen - venerellestys jatkui aamuun asti!

 

Biletti ja tilitti suhteestaan

Seiskalle tuli koko viikonlopun ajan runsaasti havaintoja ja vinkkejä Stefun liikkeistä.

Perjantaina Stefu bongattiin ystäviensä kanssa Helsingin iltaelämässä. Lauantaina juhlatunnelmissa ollut liikemies ilmestyi puolestaan suosittuun Pataässä-karaokeravintolaan noin kymmenen hengen seurueen kanssa.

Seurue koostui Stefun lisäksi parikymppisistä miehistä ja naisista, mutta erityisen hyvin Stefu viihtyi noin 20-vuotiaan vaalean kaunottaren kanssa. Seiskan tietojen mukaan blondi herätti Stefun mielenkiinnon näkyvästi ja kaksikko vietti aikaa hyvin innokkaasti keskenään.

Lue myös: Sofia Belórf ja Stefan Therman Temptation Island Suomeen? Näin Sami Kuronen arvioi kohuparin mahdollisuuksia kohuohjelmassa

Stefu alkoi myös avautua blondille suhteestaan Sofian kanssa hyvin suorin sanoin.

– Stefu ja kaunis vaaleatukkainen nainen istuivat ravintolassa isommassa porukassa. Stefu ja blondi viihtyivät kahdestaan jutellen intensiivisesti. Stefu tilitti blondille, kuinka hän on niin väsynyt ja stressaantunut kaikkeen ja Sofiaan, Seiskalle kerrotaan.

Jokusen tunnin istuttuaan ravintolassa seurue jatkoi matkaansa isolla tilataksilla Stefun ökyasunnolle Espooseen.

– Sekalainen seurakunta ilmestyi lauantaipäivällä Stefun luo. Musiikki raikasi ja välillä jotkut seurueesta ravasivat etuovella, Stefun naapurustosta vinkataan Seiskalle.

Taksilla Hankoon

Seurue ei viihtynyt Espoossa kovinkaan kauan, vaan Seiskan tietojen mukaan Stefu tilasi bileporukalle kuljetuksen Hankoon omille tiluksilleen, missä juhlat jatkuivat railakkaina.

Myös Stefun kanssa tiiviisti viihtynyt blondi oli vahvasti menossa mukana. Sofia sen sijaan ei ollut paikalla juhlissa.

Lue myös: Sofia Belórf ja Stefan Therman bilettivät villisti jahdilla - livemusaa, drinkkejä ja julkkiskavereita!

Stefu ei päivittänyt juhlistaan mitään sosiaaliseen mediaan. Vasta sunnuntaina tosi-tv-liikemies latasi lisää kuvamateriaalia Instagram-tilinsä videotarinaan. Videotarinassa vilahteli Stefun tytär ja lisäksi hän päivitti stooria moottoripyöräajelultaan.

Sofia oli samaan aikaan aivan muissa maisemissa.