Stefan Therman ja Sofia Belorf

Stefan Therman sekavana ratissa – Sofia Belórf nousi ulos öky-Audista kesken aamuriidan: ”En voi olla kyydissä, jos jotain sattuu”

Kotimaa | 30.07.2021 06:04

Seiskan lukija joutui lauantaiaamuna todistamaan kohupariskunta Sofia Belórfin, 31, ja Stefu Thermanin, 32, huutoriitaa Helsingin Katajanokalla.

Tilanne sai alkunsa, kun Sofia poistui hulppealta jahdilta aamukahdeksan aikaan. Silminnäkijän mukaan ökypurrella oli käynnissä äänekkäät jatkot.

Samaan aikaan lukija kiinnitti huomiota Audi RS6 -ökyautoon, joka ajeli edestakaisin pitkin Kanavarantaa. Pian paljastui, että ratin takana oli kukapas muu kuin Stefu.

– Stefun toiminta oli jotenkin outoa hänen sahatessaan autolla edestakaisin Kanavanrannassa ja peruutellessa omituisesti. Hän oli myös jotenkin poissaolevan näköinen ja näpräsi kovasti puhelintaan, Seiskan lukija arvioi.

Stefu Thermanin ja Sofia Belórfin riita herätti  runaasti huomiota lauantaiaamuna Helsingin Katajanokalla.
Stefu Thermanin ja Sofia Belórfin riita herätti  runaasti huomiota lauantaiaamuna Helsingin Katajanokalla.

Lue myös: Sofia Belórf ja Stefan Therman herättivät huomiota aamuvarhain - huutoriita ökyjatkojen jälkeen!

Levitteli käsiään

Stefu oli selvästi hakemassa Sofiaa mukaansa, mutta pariskunnan välillä käytiin riitaa puhelimitse, vaikka kaksikko oli vain muutaman metrin päässä toisistaan.

– Saman tien, kun Sofia nousi jahdilta laiturille, Stefu alkoi huutaa hänelle. Lopulta Sofia kuitenkin hyppäsi Stefun auton kyytiin, silminnäkijä raportoi.

Kauaa ei kotimatka ehtinyt kuitenkaan taittua, sillä vain parinkymmenen metrin jälkeen Audi RS6 pysähtyi, ja kohukaunotar nousi ulos menopelistä.

– Kun Sofia tuli ulos autosta, hän hoki samalla, ettei voi olla kyydissä, jos jotain sattuu. Samalla Stefu levitteli autossa käsiään, Seiskalle kerrotaan.

Seiskan tietojen mukaan Sofia ja Stefu viettivät perjantai-iltaa yhdessä, mutta yön aikana tiet olivat eriytyneet.
Seiskan tietojen mukaan Sofia ja Stefu viettivät perjantai-iltaa yhdessä, mutta yön aikana tiet olivat eriytyneet.

Lue myös: Sofia Belórf kuuli Stefan Thermanin villistä viikonlopusta ja blondikaunottaresta: huusi niin, että Bulevardi raikui – paparazzikuvat!

Sopu luksushotellissa

Julkinen kohtaus jatkui, kun Sofia käveli Stefun ohjaaman auton vierellä, ja samaan aikaan pariskunta toimitti riita-asiaansa puhelimitse.

Lopulta Stefan sai auton pois laiturialueelta ja pysäytti kulman taakse. Tässä vaiheessa Sofia kipitti auton luo, ja pariskunta poistui paikalta.

Sofia julkaisi Instagramissa myöhemmin lauantaina videotarinoita kirkkonummelaisesta luksushotellista Långvikistä. Instagram-tarinoissa vilahteli myös Stefu, joten näyttääkin siltä, että pariskunta sai sovittua erimielisyyteensä päivän edetessä.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!