fbq
Kotimaa
24.06.2021 19:31
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sofia ja Stefu
Sofia Belórf ja Stefan Therman riitelevät jälleen - nimittelyä somessa, eripuraa Hangossa
Kotimaa
24.06.2021 19:31
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus

Discovery +-suoratoistopalveluun oman Sofian salaisuudet -ohjelman saanut Sofia Belórf, 31, ja hänen miesystävänsä Stefan ”Stefu” Therman, 32, ovat ajautuneet jälleen uuteen draamaan, vaikka juhannusjuhlintakaan ei virallisesti vielä ole alkanut. 

Keskiviikkona Stefu jakoi Instagramin tarinaominaisuudella tulenkatkuisia viestejä. Viestit ilmestyivät tarinaan yöllä.

– Suurin virheeni elämässäni oli tämä tekopyhä paska. Anteeksi lähimmät. Tässä on Suomen suurin rotta, Stefu saneli päivitykseensä. Päivityksen yhteyteen mies oli jakanut Sofian kuvan.

Tuttuun tapaan Stefu poisti päivityksensä parin tunnin päästä.

Sofiakin on ollut aktiivinen omalla sometilillään. Instagramista paljastuu, että Sofia on jo Hangossa. Hän on jakanut Instagramin tarinaosioon videota salilta ja ravintolasta. Sofian tilillä riita ei näy. Kello 23.40 jaettu julkaisu on otettu Stefun tiluksilla. Tuolloin riidasta ei näkynyt merkkiäkään.

Lue myös: Sofia Belórf kuuli Stefan Thermanin villistä viikonlopusta ja blondikaunottaresta: huusi niin, että Bulevardi raikui – paparazzikuvat!


Lue myös: "Mitä v***ua oon taas tehnyt?" Sofia Belórf ja Stefan Therman mekastivat kerrostalokotinsa sisäpihalla!

KAVERIJUHLAT HANGOSSA

Seiskan saamien tietojen mukaan reality-pariskunnan suunnitelmiin kuuluu pitkä juhannusviikonloppu ystävien kanssa Hangossa, Stefun kesäasunnolla. Myös pariskunnan yhteisiä ystäviä on Seiskan tietojen mukaan saapumassa juhannuksen viettoon samaiseen paikkaan.

Lisäksi Stefu ja Sofia seurueineen ovat olleet tuttu näky suositussa hankolaisessa kesäravintolassa. Otsikoiltakaan ei ole vältytty pariskunnan ollessa paikalla.

Viime kesänä ravintolan järjestyksenvalvojat joutuivat puuttumaan toistuvasti pariskunnan ja heidän ystäviensä villiin juhlintaan samaisessa ravintolassa. Stefu ei ole kommentoinut tapahtumia.

Lue myös: Nuori blondikaunotar seurana! Stefan Therman juhli villisti ilman Sofia Belórfia!

Lue myös: Huutoriita ökyjahdilla! Sofia Belórf ja Stefan Therman ottivat rajusti yhteen!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »