fbq
Kotimaa
09.06.2021 16:02
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Sofia Belórf ja Stefan Therman
Huutoriita ökyjahdilla! Sofia Belórf ja Stefan Therman ottivat rajusti yhteen - venerellestys jatkui aamuun asti!
Kotimaa
09.06.2021 16:02
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Kohukaunotar Sofia Belórf, 31, ja hänen miesystävänsä Stefan Therman, 32, lähtivät maanantaina Sofian salaisuudet -sarjan pressitilaisuuden jälkeen juhlimaan ystäviensä kanssa vuokratulle ökyjahdille. 

Stefun ja Sofian pitämät juhlat starttasivat heti Sofian lehdistötilaisuuden päätyttyä ja pian jahdin irrottua laiturista Sofian, Stefun ja juhlavieraiden sometileillä alkoi tapahtua. Illan ja yön aikana sosiaaliseen mediaan ilmestyi videomateriaalia minuuttimäärällisesti lähes yhtä paljon kuin Sofian salaisuudet -sarjan yksi jakso kestää.

Juhlat jatkuivat Seiskan tietojen mukaan tiistaikeskipäivän tienoille asti, ja myös somevideoita bileistä julkaistiin tiistai-iltapäivään saakka. Stefu ja Sofia jaksoivat bailata koko yön, mutta draamalta ei säästytty tälläkään kertaa.

Lue lisää: Sofia Belórf ja Stefan Therman bilettivät villisti jahdilla - livemusaa, drinkkejä ja julkkiskavereita!

Stefu meuhkasi ja poistui raivoissaan

Seiskan saamien tietojen mukaan kosteiden juhlien ja huonosti nukutun yön seurauksena Stefu ja Sofia ajautuivat rajuun riitaan tiistaiaamupäivällä jahdin ollessa laiturissa Helsingissä. Pariskunta otti Seiskan tietojen mukaan yhteen varsin rosoisesti.

– Stefu huusi ja meuhkasi Sofialle, jonka jälkeen v-sanat lentelivät puolin ja toisin. Hetken huudettuaan Stefu lähti menemään jättäen koko muun seurueen vuokrajahdille. Muu seurue oli ihmeissään ja päivitteli Stefun pahantuulisuutta, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Tämä kuva meni Sofia Belórfilla tunteisiin: ”Normaalien ihmisten asioista tehdään epänormaaleja elämässämme” – katso!

Seiska ei tavoittanut Stefua tai Sofiaa kommentoimaan juhliaan.