fbq"Mitä v***ua oon taas tehnyt?" Sofia Belórf ja Stefan Therman mekastivat kerrostalokotinsa sisäpihalla - kiistävät aamuöisen kärhämän: "Stefan oli jäänyt vahingossa jumiin" | Seiska
Vain Seiskassa!
Sofia Belórf ja Stefan Therman

"Mitä v***ua oon taas tehnyt?" Sofia Belórf ja Stefan Therman mekastivat kerrostalokotinsa sisäpihalla - kiistävät aamuöisen kärhämän: "Stefan oli jäänyt vahingossa jumiin"

Kotimaa | 05.06.2021 11:09

Seiskan lukija heräsi varhain keskiviikkoaamuna (2.6.) raivokkaaseen huutoon ja melskeeseen, joka kantautui helsinkiläisen kerrostaloasunnon sisäpihalta.

Lukija tunnisti mekastajat nopeasti tutuksi vauhtikaksikoksi Sofia Belórfiksi ja Stefan Thermaniksi. Jokin oli selvästi saanut Stefanin tolaltaan.

Tapahtumasarja alkoi siitä, kun Stefan huusi parvekkeellaan. Yksi silminnäkijä raportoi Seiskalle julkkispariskunnan sananvaihtoa.

– Mitä v**tua mä oon taas tehnyt? Stefan kailotti korvinkuulijan mukaan.

Sofialla oli ilmeisesti kiire pois Stefanin asunnolta.

– Mun pitää nyt oikeesti lähtee! Mä en enää tuu sun kanssa tonne, Sofia ilmoitti tapahtumia todistaneen Seiskan lukijan mukaan.

Lue myös: ”Sähän näytät ihan rantautuneelta hylkeeltä!” Sofia Belórfin tosi-tv-sarjan mainos julki – Stefan Thermanin kommentti järkyttää Sofiaa

 

Sofia ja Stefan ovat pitäneet yhtä noin vuoden päivät.
Sofia ja Stefan ovat pitäneet yhtä yli vuoden päivät.


Seiska tavoitti pariskunnan kommentoimaan lukijoiden havainnoimaa sanailua.

– Mistään riidasta ei ole ollut kysymys. Stefan tuli minua aiemmin kotiin ja oli jäänyt vahingossa parvekkeelle jumiin ilman avaimia. 

Myös Stefu selvensi tarinan kulkua ja painotti, että mistään kärhämästä ei ole ollut kysymys.

"Mua ei päästetä mun kämppään"

Silminnäkijöiden mukaan Stefan hakkasi ja potki parvekkeen ovea raivon vallassa ja kuulosti vahvasti siltä, että mies saa oven pian hajalle. 

– Avaa v**tu! Mä en pääse sisään mun omaan asuntoon! Tää on mun asunto! Stefun kerrotaan huutaneen.

Lue myös: Sofia Belórf pakkasi ökylaukkunsa ja lähti?! Stefan Therman kiitti Jumalaa – näin kohukaunotar kommentoi vappuriitaa!

Stefan yritti vedota ilmeisesti myös naapureihinsa.

– Mua ei päästetä mun kämppään! Stefun kerrotaan huutaneen.

Silminnäkijöiden mukaan Stefu pillahti lopulta turhautuneena äänekkääseen itkuun. Mies itki parvekkeella kovaan ääneen jonkin aikaa, kunnes Sofia riensi vapauttamaan poikaystävänsä parvekkeelta, pihapiiristä raportoidaan. 

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!