fbq
Kotimaa
22.10.2021 06:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press ja Timo Korhonen
Sanna Marin
Sisäpiirin paljastus Sanna Marinin bileistä: Viini virtasi Kesärannassa – kuka kustansi kaiken?!
Kotimaa
22.10.2021 06:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press ja Timo Korhonen

Pääministeri Sanna Marin (sd.), 35, järjesti toissa sunnuntaina paljon porua herättäneen tapaamisen musiikkialan edustajien kanssa.

Tilaisuudesta paljastui myöhemmin mielenkiintoinen seikka: Iltalehti kertoi osan vieraista jääneen virallisen tilaisuuden jälkeen Kesärantaan saunottelemaan.

Seiskan saamien tietojen mukaan toissa sunnuntain lisäksi Kesärannassa on pidetty hauskaa kesästä lähtien. Vinkkaajien mukaan pääministerin väitetyissä Kesäranta-bileissä on ollut osallisena pitkälti samoja nimiä, jotka olivat saaneet kutsun toissa sunnuntain viralliseen kulttuuritapaamiseen.

Lue lisää: Sanna Marinin salatut julkkisjuhlat paljastuivat: villejä bileitä ja saunajatkoja Kesärannassa!

Pääministerin virka-asunto Kesäranta on vuonna 1873 valmistunut huvila Helsingin Meilahdessa. Kokonaisuuteen kuuluu myös rantasauna.
Pääministerin virka-asunto Kesäranta on vuonna 1873 valmistunut huvila Helsingin Meilahdessa. Kokonaisuuteen kuuluu myös rantasauna.

Saunajatkoja viikolla?

Seiskan syvältä kulttuuriväen sisäpiirilähteistä saamien tietojen mukaan Kesärannan jatkoilla ei ole kursailtu tarjoilussa, ja edustustiloissa on väitetysti nautittu useana viikonloppuna, joskus myös keskellä viikkoa.

– Kesärannassa on juhlittu runsaiden ruoka- ja juomatarjoiluiden äärellä, ja sauna on ollut aina lämmin. Olen myös kuullut Kesärannan viini-illoista, eräs sisäpiirilähde väittää.

Lue myös: Sanna Marinin bileremmi koostuu useista julkkiksista – viihtyvät usein jatkoilla pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa

– En tiedä, onko mitään väärää pitää kotibileitä, mutta ihmetyttää, että pääministeri on kieltänyt kansalaisia tekemästä niin ja sitten itse tehnyt bileporukkansa kanssa Kesärannassa mitä huvittaa. Olisi kiva tietää, kuka tai mikä taho on maksanut sen kaiken.

Sanna Marinilla ja hänen aviopuolisollaan Markus Räikkösellä on kolmevuotias tytär.

Lue myös: Toimittajan kommentti Sanna Marinin bilekohusta: Miksi pääministeri vaikenee?

Tilaa Seiskan uutiskirje! »