fbq
Kotimaa
21.10.2021 12:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press
Sanna Marin
Toimittajan kommentti Sanna Marinin bilekohusta: Miksi pääministeri vaikenee?
Kotimaa
21.10.2021 12:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press

Tässä artikkelissa kerrotut väittämät Kesärannan käyttämisestä saunabileiden näyttämönä ja kosteana jatkopaikkana ovat tulleet syvältä kulttuuripiirien sisältä. Se kertoo osaltaan siitä, että korona-aikana poljettu ala alkaa olla kypsä ja haluaa tuoda asiat julki.

Lue lisää: Sanna Marinin salatut julkkisjuhlat paljastuivat: villejä bileitä ja saunajatkoja Kesärannassa!

On syytä ymmärtää, ettei Seiska väitä pääministeri Sanna Marinin syyllistyneen mihinkään laittomuuksiin. Kysymys onkin lähinnä siitä, ovatko juttukokonaisuudessa esille tuodut yksityiskohdat sopivia pääministerin arvolle ja SDP:n ajamalle politiikalle.

Seiskalle esitettyjen väitteiden valossa lienee paikallaan pohtia, minkälainen ristiriita yksityisen Bile-Sannan ja pääministeri Marinin välillä mahtaa vallita. Varsinkin ottaen huomioon, millaista politiikkaa pääministeri on korona-aikana ajanut.

Lue lisää: Sanna Marinin bileremmi koostuu useista julkkiksista – viihtyvät usein jatkoilla pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa

Ovatko siis sanat ja teot kohdanneet? Sitä emme saa varmuudella tietää, sillä pääministeri ei ole kommentoinut Seiskalle mitään. Ei, vaikka vastausaikaa annettiin koko viikonlopun yli. Jolleivat väittämät pidä paikkaansa, ne olisi ollut helppo kieltää. Miksei kielletty?

Samaan aikaan kun hallitus on tehnyt kaikkensa, ettei kulttuuriväki pääse harjoittamaan ammattiaan, muutamat popparit ovat kaikessa hiljaisuudessa päässeet nauttimaan Kesärannan tarjoiluista. Kukapa nyt pääministerin kutsusta kieltäytyisi?

Poppareidenkin olisi silti ehkä kannattanut muistaa, ketkä tahot ovat korona-aikana ajaneet kulttuuria ahtaalle – olettaen tietysti, että nuoret julkkikset seuraavat edes rahtusen politiikkaa tajutakseen sen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »