fbq
Kotimaa
21.10.2021 09:16
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Lehtikuva, All Over Press ja Seiskan arkisto
Sanna Marin
Sanna Marinin bileremmi koostuu useista julkkiksista – viihtyvät usein jatkoilla pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa
Kotimaa
21.10.2021 09:16
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Lehtikuva, All Over Press ja Seiskan arkisto

Pääministeri Sanna Marin (sd.), 35, järjesti toissa sunnuntaina paljon porua herättäneen tapaamisen musiikkialan edustajien kanssa. Tilaisuudesta paljastui myöhemmin mielenkiintoinen seikka: Iltalehti kertoi osan vieraista jääneen virallisen tilaisuuden jälkeen Kesärantaan saunottelemaan.

Seiskan saamien tietojen mukaan toissa sunnuntain saunottelut ovat kuitenkin vain jäävuoren huippu. Kesärannassa on pidetty hauskaa kesästä lähtien.

Väitteet ovat kovia, mutta ne ovat tulleet kulttuurialan sisältä. Vinkkaajien mukaan pääministerin väitetyissä Kesäranta-bileissä onkin ollut osallisena pitkälti samoja nimiä, jotka olivat saaneet kutsun toissa sunnuntain viralliseen kulttuuritapaamiseen.

Lue lisää: Sanna Marinin salatut julkkisjuhlat paljastuivat: villejä bileitä ja saunajatkoja Kesärannassa!

Sanna Marin on saanut mainetta juhlijana jo aiemmin. Kuukausiliitteen henkilökuvassa paljastettiin, että hän oli opiskeluaikoinaan bileministeri.
Sanna Marin on saanut mainetta juhlijana jo aiemmin. Kuukausiliitteen henkilökuvassa paljastettiin, että hän oli opiskeluaikoinaan bileministeri.

Paljonpuhuva bilekuva

Seiska on myös saanut haltuunsa paljonpuhuvan kuvan, jossa Sanna Marin näkyy olevan silminnähden juhlatuulella. Kuvassa pääministerin rinnalla bilettävät popparit Anna Abreu, 31, ja Benjamin Peltonen, 24.

Kuvassa komeilee myös Sannan ystäväksi luonnehdittu eduskunnan musiikkiverkoston puheenjohtaja, kansanedustaja Ilmari Nurminen (sd.), 30. Riehakas kuva on otettu syyskuun puolivälissä, kuukausi ennen Kesärannan virallisia kulttuurihippoja.

Seiska ei journalistin ohjeiden mukaisesti julkaise yksityistilaisuudessa räpsäistyä kuvaa. Seiskan lähteen mukaan otos olisi otettu loppuillasta kosteilla jatkoilla pääministerin yksityisasunnolla Etu-Töölössä.

Lue myös: Sanna Marinin kohujuhlat pistivät meemimyllyn pyörimään - netissä leviää oivaltava kuva Kesärannan "fanitapaamisesta"

Ilmari Nurminen
Kansanedustaja Ilmari Nurminen on eduskunnan musiikkiverkoston puheenjohtaja.

”Pääministerin bileremmi”

Eräs lähde puhuu jopa ”pääministerin bileremmistä”, johon kuuluisivat muun muassa edellä mainitut eli kansanedustaja Ilmari Nurminen sekä muusikot Benjamin Peltonen ja Anna Abreu.

Myös muusikkohurmuri Pete Parkkonen, popparit Alma ja Sanni sekä ex-missi Shirly Karvinen ovat kertoman mukaan viihtyneet Kesärannassa muulloinkin kuin toissa sunnuntaina.

Seiskan lähteiden tietojen mukaan Kesärannan jatkoille on lähdetty usein ravintola Siltasesta – josta Seiska on jo aiemminkin julkaissut kuvia pääministeristä – mutta myös esimerkiksi Tavastia-klubilta, jossa Sannan tiedetään nauttineen Benjaminin keikasta.

Juttua korjattu 21.10.2021 klo 12:03: Jutusta poistettu Diandra Floresia koskeva osio. Flores ei osallistunut Sanna Marinin juhliin Helsingissä.

Lue lisää Kesärannan bileistä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!