fbq
Kotimaa
21.10.2021 06:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press ja Timo Korhonen
Sanna Marin
Sanna Marinin salatut julkkisjuhlat paljastuivat: villejä bileitä ja saunajatkoja Kesärannassa!
Kotimaa
21.10.2021 06:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press ja Timo Korhonen

Pääministeri Sanna Marinin (sd.), 35, juhliminen virka-asunnollaan Kesärannassa alkaa saada uusia sävyjä.

Sanna järjesti toissa sunnuntaina paljon porua herättäneen tapaamisen musiikkialan edustajien kanssa. Tilaisuudesta paljastui myöhemmin mielenkiintoinen seikka: Iltalehti kertoi osan vieraista jääneen virallisen tilaisuuden jälkeen Kesärantaan saunottelemaan.

IL:n mukaan kutsua saunajatkoille ei esitetty kaikille, eikä osa vieraista edes tiennyt jatkoista.

Seiskan saamien tietojen mukaan toissa sunnuntain saunottelut ovat kuitenkin vain jäävuoren huippu. Kesärannassa on pidetty hauskaa kesästä lähtien.

Lue myös: Sanna Marinin kohujuhlat pistivät meemimyllyn pyörimään - netissä leviää oivaltava kuva Kesärannan "fanitapaamisesta"

Pääministerin virka-asunto Kesäranta on vuonna 1873 valmistunut huvila Helsingin Meilahdessa. Kokonaisuuteen kuuluu myös rantasauna.
Pääministerin virka-asunto Kesäranta on vuonna 1873 valmistunut huvila Helsingin Meilahdessa. Kokonaisuuteen kuuluu myös rantasauna.

“Harva se viikonloppu”

Seiskan toimitukseen alkoi tulla vinkkejä sen jälkeen, kun kulttuurialaan kerrottiin kohdistuvan peräti 18 miljoonan euron jättileikkaukset. Opetus- ja kulttuuriministeriö pamautti uutisen julki parahiksi vain pari päivää pääministerin kulttuurihippojen jälkeen. Sittemmin hallitus kiirehti perumaan leikkaukset.

– Voisitteko jo vihdoin tehdä paljastusjutun siitä, miten Marin järjestää kotibileitä ja kutsuu sinne artisteja saunomaan ja ryyppäämään ja on tehnyt niin kesästä lähtien harva se viikonloppu, eräässäkin Seiskan saamassa viestissä väitetään.

Lue myös: Sanna Marinin kulttuurikekkerit raivostuttivat suomalaisjulkkikset - Cheekin ex-manageri jyrähti Instagramissa osallistujille

Väitteet ovat kovia, mutta ne ovat tulleet kulttuurialan sisältä. Vinkkaajien mukaan pääministerin väitetyissä Kesäranta-bileissä onkin ollut osallisena pitkälti samoja nimiä, jotka olivat saaneet kutsun toissa sunnuntain viralliseen kulttuuritapaamiseen.

Lue lisää Kesärannan bileistä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!