Katso kuva!

Sinkut paljaana -kaunotar poseeraa bikineissä! Hollywoodin pinnallisuuteen kyllästynyt Pinksu Marjomaa selätti kehohäpeän – ”Rintani ovat aidot, vaikka moni epäilee”

Kotimaa | 06.04.2021 15:04

Sinkut paljaana -treffiohjelmasta tuttu maskeeraaja Johanna ”Pinksu” Marjomaa kertoi Seiskalle kalliista elämästään Hollywoodissa.

– Pelkkään kämpän vuokraan Hollywoodissa meni 1 800 taalaa kuukaudessa. Tein meikkauskeikkoja, mutta rahat alkoivat silti huveta. Sitten eteen tuli se surullinen sugar daddy -kuvio.

Lue lisää: Vuosia Yhdysvalloissa asunut Pinksu Marjomaa kalliista elämästä Hollywoodissa: En suostunut seksiin sokerisetien kanssa!

Johanna vietti vuosia Yhdysvalloissa. – Kalifornia on ihana paikka, mutta lopulta paikallisten pinnallisuus alkoi kyllästyttää.
Johanna vietti vuosia Yhdysvalloissa. – Kalifornia on ihana paikka, mutta lopulta paikallisten pinnallisuus alkoi kyllästyttää.

 

Pinksu oli huomannut, että monet hänen tuttavistaan olivat turvautuneet niin sanottuihin sokerisetiin, jotka saattoivat olla hyvinkin avokätisiä tiettyjä palveluksia vastaan.

– Se oli siellä hirveän yleistä. Monet tuttuni kävivät harrastamassa säännöllisesti seksiä rikkaiden sokerisetien kanssa vuokranmaksua vastaan. Jossain vaiheessa mietin sitä itsekin, mutten olisi voinut ikinä suostua sellaiseen. Vain ystäväni harrastivat sitä.

Lue myös: Ujosta tytöstä punkkariksi! Syöpätaistelu muutti Sinkut paljaana -kaunotar Pinksu Marjomaan elämän: Uskalsin muuttaa Jenkkeihin

– Olen selättänyt kehohäpeäni. Olen oppinut  rakastamaan myös  mahaani, sillä ilman sitä ei olisi näitä tissejä! Ne nimittäin ovat ihan  aidot, vaikka moni  sitä epäileekin, Pinksu nauraa.
– Olen selättänyt kehohäpeäni. Olen oppinut  rakastamaan myös  mahaani, sillä ilman sitä ei olisi näitä tissejä! Ne nimittäin ovat ihan  aidot, vaikka moni  sitä epäileekin, Pinksu nauraa.

Kyllästyi pinnallisuuteen

Lopulta sokerisedät ja jenkkien katteettomat puheet alkoivat kyllästyttää Pinksua, joka palasi Suomeen muutama vuosi sitten.

– Iloisuuteni ei ole päälle liimattua vaan ihan aitoa. Se kumpuaa kiitollisuudesta, että saan elää. Jenkeissä se on pelkkää small talkia eikä siellä voi luottaa kenenkään sanaan.

Sinulle sanotaan vain mitä haluat kuulla, pelkkää paskanpuhumista!

– Myös arvoni alkoivat muuttua. Uran tekeminen ei enää ollut merkityksellistä. Aloin miettiä, että rakkaat vanhempani ovat yhä elossa Suomessa, että mitä oikein teen täällä? Halusin palata kotiin ja olla heidän sekä ystävieni lähellä.

Katso esittely Pinksun persoonallisesta kodista Seiska Klubista!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen ja Pinksun albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!