Ujosta tytöstä punkkariksi! Syöpätaistelu muutti Sinkut paljaana -kaunotar Pinksu Marjomaan elämän: Uskalsin muuttaa Jenkkeihin

Kotimaa | 04.04.2021 18:04

Sinkut paljaana -treffiohjelmasta tuttu maskeeraaja Johanna ”Pinksu” Marjomaa on uskaltanut olla oma itsensä yhdeksännestä luokasta saakka. Tuolloin teini-ikäisellä tytöllä todettiin imusolmukesyöpä.

Lue lisää: Kouludiskosta sairaalaan! Sinkut paljaana -ohjelman Pinksu Marjomaa sai teininä pysäyttävän diagnoosin: Itkin yksin odottaen aamua

Rankkojen hoitojaksojen jälkeen Johanna onnistui selättämään syövän. Siitä alkoi käytännössä kokonaan uusi elämä.

– Syövästä selviäminen muutti minua ihmisenä superpaljon. Olin aiemmin arka ja ujo tyttö, mutta sen jälkeen minusta tuli punkkari. Värjäsin tukankin mustaksi, vaikka äiti kielsi. Sairaus toi rohkeutta ja uskallusta elää elämää.

Lue myös: Unelmamiestään etsivä Sinkut paljaana -treffiohjelman Pinksu Marjomaa: Tykkään puhua seksistä!

– Se oli varmaan osasyy siihen, miksi uskalsin myöhemmin muuttaa Jenkkeihin. Olin aina haaveillut asuvani Los Angelesissa, johon rakastuin jo ensivisiitillä. Jotenkin se rento elämäntyyli ja suvaitsevainen ilmapiiri tekivät minuun heti vaikutuksen.

Johanna vietti vuosia Yhdysvalloissa. – Kalifornia on ihana paikka, mutta lopulta paikallisten pinnallisuus alkoi kyllästyttää.
Johanna vietti vuosia Yhdysvalloissa. – Kalifornia on ihana paikka, mutta lopulta paikallisten pinnallisuus alkoi kyllästyttää.

Katso esittely Pinksun persoonallisesta kodista Seiska Klubista!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen ja Pinksun albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!