Vuosia Yhdysvalloissa asunut Pinksu Marjomaa kalliista elämästä Hollywoodissa: En suostunut seksiin sokerisetien kanssa!

Kotimaa | 05.04.2021 20:01

Sinkut paljaana -treffiohjelmassa nähtävä Johanna ”Pinksu” Marjomaa kertoi viime viikolla Seiskan haastattelussa rankasta kokemuksestaan. Hänellä todettiin teini-ikäisenä imusolmukesyöpä, jonka Johanna onnistui selättämään rankkojen hoitojaksojen jälkeen. Siitä alkoi käytännössä kokonaan uusi elämä.

– Se oli varmaan osasyy siihen, miksi uskalsin myöhemmin muuttaa Jenkkeihin. Olin aina haaveillut asuvani Los Angelesissa, johon rakastuin jo ensivisiitillä. Jotenkin se rento elämäntyyli ja suvaitsevainen ilmapiiri tekivät minuun heti vaikutuksen.

Lue lisää: Ujosta tytöstä punkkariksi! Syöpätaistelu muutti Sinkut paljaana -kaunotar Pinksu Marjomaan elämän: Uskalsin muuttaa Jenkkeihin

Johanna vietti vuosia Yhdysvalloissa. – Kalifornia on ihana paikka, mutta lopulta paikallisten pinnallisuus alkoi kyllästyttää.
Johanna vietti vuosia Yhdysvalloissa. – Kalifornia on ihana paikka, mutta lopulta paikallisten pinnallisuus alkoi kyllästyttää.

Toteutti unelmansa

Pinksu oli haaveensa kanssa niin tosissaan, että palkkasi lopulta amerikkalaisen lakifirman hankkimaan hänelle työviisumin. Seurasi kaikkien aikojen paperisota, joka päättyi suomalaisen voittoon.

– Sain viisumin! Toki se maksoi kymppitonnin, mutta kyllä se kannatti. Olin muutenkin säästänyt reippaasti reissuani varten, mutta jälkikäteen ajatellen lähdin kyllä aika soitellen sotaan. Siellä ei nimittäin ihan pikkurahalla pärjää, Pinksu hymähtää.

– Pelkkään kämpän vuokraan Hollywoodissa meni 1 800 taalaa kuukaudessa. Tein meikkauskeikkoja, mutta rahat alkoivat silti huveta. Sitten eteen tuli se surullinen sugar daddy -kuvio.

Lue myös: Kouludiskosta sairaalaan! Sinkut paljaana -ohjelman Pinksu Marjomaa sai teininä pysäyttävän diagnoosin: Itkin yksin odottaen aamua

Seksiä tai katuojaan?

Pinksu oli huomannut, että monet hänen tuttavistaan olivat turvautuneet niin sanottuihin sokerisetiin, jotka saattoivat olla hyvinkin avokätisiä tiettyjä palveluksia vastaan.

– Se oli siellä hirveän yleistä. Monet tuttuni kävivät harrastamassa säännöllisesti seksiä rikkaiden sokerisetien kanssa vuokranmaksua vastaan. Jossain vaiheessa mietin sitä itsekin, mutten olisi voinut ikinä suostua sellaiseen. Vain ystäväni harrastivat sitä.

– En silti halua koskaan tuomita niitä naisia, sillä kukin tyylillään. Ja parempi sekin on kuin päätyä katuojaan. Monella on tosi tiukkaa Los Angelesissa, eikä siellä ole samanlaista turvaverkkoa kuin Suomessa.

Katso Pinksun kotiesittely Seiska Klubista!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen ja Pinksun albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!