Maisa Torppa

Shokkipotkut lentoyhtiöstä! Maisa Torpan syöksykierre syvenee – kuvat kohukaunottaren rajusta muodonmuutoksesta Seiskassa!

Kotimaa | 31.03.2021 06:01

Kohukaunotar Maisa Torppa, 29, julkaisi marraskuussa Instagramissa kuvan, jossa hymyilee ylpeästi lentoemännän asu yllään. Kuvatekstissä Maisa ilmoitti olevansa vastavalmistunut The Chief of Cabin eli matkustamon esimies tai lyhyemmin purseri.

Seiskan tietojen mukaan Maisa ei väitteistään huolimatta kuitenkaan koskaan valmistunut purseriksi. Sisäpiirin lähde paljastaa kurssin keskeytyneen Maisan osalta käytökseen liittyneiden ongelmien vuoksi.

Seiskan haastattelemat Maisan entiset työkaverit kertovat karuja kokemuksiaan julkkiskaunottaresta tuoreimmassa Seiskassa.

Otsikoissa taajaan  paistatteleva Maisa  on yleensä aiheuttanut kohuja suhde-elämällään.
Otsikoissa taajaan  paistatteleva Maisa  on yleensä aiheuttanut kohuja suhde-elämällään.

Lue myös: Hyytäviä paljastuksia! Kymmenen ex-ystävää avautuu Maisa Torpasta: ”Emme enää pelkää Maisaa tai hänen kostoaan” – katso video!

Maisan unelmaura lentoemona jäi lyhyeksi, sillä kohublondin työsuhde on nyt purettu. Lähteet vahvistavat tämän tapahtuneen maaliskuun alussa.

Seiskan saamien tietojen mukaan potkujen syynä on Maisan laiminlyönti toimittaa vaadittu todistus, että hän kelpaa ilma-aluksen henkilökuntaan muun muassa turvallisuuden osalta. Työnantaja oli vaadittua todistusta pyytänyt useaan kertaan.

Lue myös: Maisa Torpan ex-sydänystävä Sahra Ali astuu esiin: ”Kun Maisa petti Jari-Mattia Himoksella ja väitti tulleensa tämän sukulaisen pahoinpitelemäksi, huomasin Maisan käytöksen epävakauden”

Traficomin liikennelääketieteen osastolta vahvistetaan Seiskalle, että Maisan matkustamomiehistön terveydentilatodistus eli medikaali ei ole voimassa.

Maisa on ilmoittanut julkisuudessa toisen lapsensa syntyvän kesällä, mutta medikaalin päättymisen syy ei ole raskaus.

Seiska ei tavoittanut Maisaa kommentoimaan asiaa.

Lue myös: Iski ystävänsä miehen ja vietti yhteisen yön! Ex-ystävät paljastavat avioliitossa eläneen Maisa Torpan todellisen luonteen

Maisan alamäki alkoi pari viikkoa purserikurssin keskeytymisen jälkeen, kun hän päätyi pikkujoulujen vuoksi kohuotsikoihin. Maisa oli yrittänyt iskeä kaasonsa miestä ja katosi vielä loppuillasta metsään.

Lukuisat Maisan ystävät katkaisivat välinsä häneen, ja Maisasta tehtiin useita rikosilmoituksia.

Seiskan saamien tietojen mukaan negatiivinen julkisuus ei ollut Maisan työnantajalle mieleen.

Lue lisää ja katso tuoreet paparazzikuvat keskiviikkona ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö ja Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!