Vain Seiskassa!

Hyytäviä paljastuksia! Kymmenen ex-ystävää avautuu Maisa Torpasta: ”Emme enää pelkää Maisaa tai hänen kostoaan” – katso video!

Uutiset | 15.01.2021 08:59

Seiska paljasti joulukuun alussa, että kohublondi Maisa Torpan, 29, avioliitto nykyisen miehensä kanssa on ollut kriisejä täynnä. Lähipiirin mukaan helmikuussa solmittu liitto oli Maisalle vain kostotoimenpide ex-mies Jari-Matti Latvalaa, 35, kohtaan.

Seiskan paljastusjutun jälkeen useat Maisan ex-ystävät halusivat jakaa karut kokemuksensa. Seiska on haastatellut tätä juttua varten 10 ihmistä, jotka ovat olleet Maisan lähimpiä ystäviä.

– Emme enää pelkää Maisaa tai hänen kostoaan, ex-ystävät alleviivaavat.

”Maisa uhriutui aina”

jari ja maisa

Ex-ystävien mielestä Maisa “valehteli ja käytti hyväkseen” rallitähti Jari-Matti Latvalaa, jonka kanssa Maisa seurusteli 2016–19.

Lue myös: Maisa Torppa taas suhdeskandaalissa! Yritti iskeä kaasonsa miehen – ystävät hylkäsivät!

Haastateltavat ovat aiemmin vaienneet asioista, mutta ovat nyt päättäneet avata sanaisen arkkunsa yhdessä tuumin. Monet heistä ovat yksityishenkilöitä, eivätkä siksi esiinny jutussa nimillään.

Seiskan haastattelemien ex-ystävien kertomuksissa toistuu sama teema: Maisa on aluksi viehättävä ja empaattinen ystävä, joka peittää todellisen luonteensa viehätysvoimallaan. Lopulta kulissit kuitenkin sortuvat rymisten.

– Maisa osaa manipuloida. Jos asiat ei suju hänen tavallaan, niin alkaa kiristäminen ja uhkailu. Maisa punoo ympärilleen valheiden verkon, ex-ystävät kuvailevat.

Seiskan saamien tietojen mukaan Maisan ystäväpiiri on vaihtunut useita kertoja kymmenen viime vuoden aikana.

Maisa Torppa

Maisa Torppa voitti 18-vuotiaana vuonna 2009 Miss Bikini -kisan. Hän on myös Seiskan Tähtityttö-finalisti, tv-chatin juontaja ja tosi-tv-tähti.

Lue myös: Maisa Torppa hehkuttaa Mikko-rakastaan avoimesti somessa: viettävät suhteensa vuosipäivää - muistatko, millainen kohu Maisan, Mikon ja Jari-Matti Latvalan ympärillä oli tasan vuosi sitten?

Kohukaunotar menetti koko ystäväpiirinsä ensimmäisen kerran vuonna 2014, kun hän asui ex-miehensä Aten kanssa Nakkilassa. Maisalla oli tuolloin seitsemästä naisesta koostunut lähipiiri.

– Maisa pelasi alusta lähtien sellaista psykologista peliä, että hän yritti pitää naisia erillään toisistaan. Jos naiset ystävystyivät keskenään, niin Maisa sai jäätävät kilarit. Sitten meille selvisi, että Maisa oli systemaattisesti haukkunut ystäviään selän takana toisilleen.

”Ahdistavaa ja pelottavaa”

Maisa Torppa

Naisten mukaan heidän mittansa tuli täyteen, kun vuonna 2017 paljastui, että Maisa oli rahan toivossa vedättänyt jääkiekkoilijoita raskausväitteillä. Useat jääkiekkoilijat vahvistivat tapahtumat Seiskalle.

– Maisa ilmoitti minulle olevansa raskaana. Sanoin, että tulen tekemään raskaustestin itse. Eihän se sitten hänelle sopinut. En ruvennut maksamaan hänelle mitään. Parisuhteeni meni piloille siinä samassa, eräs kiekkoilijoista kertoi Seiskalle.

Maisan ystävät päättivät puhaltaa pelin poikki.

– Menimme porukalla tapaamaan Maisaa. Mukana oli Maisan aviomies Atte ja muuan Maisan lähisukulainen. Kerroimme Maisalle, että tiedämme kaikista hänen tempuistaan, ja että ystävyytemme päättyy nyt. Se oli niin ahdistavaa ja pelottavaa aikaa, että moni meistä pelkäsi itsekin sairastuvansa.

Kukaan ex-ystävistä ei ole ollut Maisan kanssa tekemisissä näiden tapahtumien jälkeen. Myös Maisan avioliitto Aten kanssa päättyi tapahtumien seurauksena. Heillä on yhteinen lapsi.

Seuraa Seiskan paparazzia Instagramissa

Katso Maisa Torpan ex-ystävän kohuhaastattelu:

Lue myös: ”Maisa on kuin huumetta” - Lähipiiriltä tyly tuomio Maisa Torpan ja IT-miehen avioliitosta: ”Hänen olisi parempi olla ilman”

Seuraa Seiskan paparazzi Panu Hörkköä Instagramissa!

Teksti:Panu Hörkkö ja Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!