Vain Seiskassa!

Maisa Torpan ex-sydänystävä Sahra Ali astuu esiin: ”Kun Maisa petti Jari-Mattia Himoksella ja väitti tulleensa tämän sukulaisen pahoinpitelemäksi, huomasin Maisan käytöksen epävakauden”

Uutiset | 16.01.2021 15:01

Seiska paljasti joulukuun alussa, että kohublondi Maisa Torpan, 29, avioliitto nykyisen miehensä kanssa on ollut kriisejä täynnä. Lähipiirin mukaan helmikuussa solmittu liitto oli Maisalle vain kostotoimenpide ex-mies Jari-Matti Latvalaa, 35, kohtaan.

Jutussa kerroimme myös, että Maisan ystävillä tuli joulukuun alussa mitta täyteen. Katastrofaalisesti päättyneiden pikkujoulujen päätteeksi Maisan kolme ystävää laittoi kohukaunottareen välit poikki. Maisa oli muun muassa yrittänyt vongata kaasonsa miestä.

Seiskan paljastusjutun jälkeen useat Maisan ex-ystävät halusivat jakaa karut kokemuksensa. Seiska on haastatellut tätä juttua varten 10 ihmistä, jotka ovat olleet Maisan lähimpiä ystäviä.

– Emme enää pelkää Maisaa tai hänen kostoaan, ex-ystävät alleviivaavat.

”Maisa uhriutui aina”

jari ja maisa

Ex-ystävien mielestä Maisa “valehteli ja käytti hyväkseen” rallitähti Jari-Matti Latvalaa, jonka kanssa Maisa seurusteli 2016–19.

Lue myös: Maisa Torppa taas suhdeskandaalissa! Yritti iskeä kaasonsa miehen – ystävät hylkäsivät!

Haastateltavat ovat aiemmin vaienneet asioista, mutta ovat nyt päättäneet avata sanaisen arkkunsa yhdessä tuumin. Monet heistä ovat yksityishenkilöitä, eivätkä siksi esiinny jutussa nimillään.

Mutta Sahra Ali, 33, esiintyy. Maisa on Sahran lapsen kummitäti ja oli jopa kummilapsensa synnytyksessä mukana. Sahra on tuttu Huippumalli haussa- ja Tuulitunneli-tv-ohjelmista. Maisaan hän tutustui juuri Tuulitunnelin kuvauksissa vuonna 2015.

– Meitä Maisan uhreja on nyt jo niin monta, että olen valmis vastaanottamaan Maisan iskut, Sahra sanoo Seiskan erikoishaastattelussa.

Lue myös: Jo puoli vuotta naimisissa - Maisa Torppa julkaisi ennennäkemättömiä kuvia hulppeista häistään: "Teit Mikko musta universumin onnellisimman vaimon!"

Kahden vuoden ajan Sahrakin vaikeni välirikosta entisen sydänystävänsä kanssa.

– Hälytyskelloni alkoivat soida Maisan ollessa Jari-Matin kanssa. Kun Maisa petti Jari-Mattia Himoksella ja väitti joutuneensa tämän sukulaisen pahoinpitelemäksi, huomasin Maisan käytöksen epävakauden. Aina kun hän jäi kiinni jostain, hän uhriutui ja uhkaili ties millä.

Ystävyyden loppu

sahra ali

Maisa on Sahra Alin lapsen kummitäti.  – Olimme todella läheisiä Maisan kanssa, hän oli mukana lapseni synnytyksessäkin.

Lue myös: Maisa Torpalta raju reaktio lähipiirinsä väitteisiin kaasonsa miehen iskemisestä: Ystäväni mies lähetellyt rivoja viestejä!

Sahra päätti ystävyyden kaikessa hiljaisuudessa ja esti Maisan sosiaalisessa mediassa.

– En halunnut dramatiikkaa, vaan lopetin ystävyytemme vaivihkaa. Kuvittelin, että hänkin jatkaa elämäänsä. Järkytyin, kun selvisi, että koko kahden vuoden välirikon ajan hän oli puhunut kammottavia asioita perheestäni.

Sahra päätyi tekemään rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta, mikä sai Maisan suuttumaan entisestään. Seiskan saamien tietojen mukaan Maisasta on tehty joulukuun aikana lukuisia muitakin tutkintapyyntöjä poliisille. Rikosnimikkeinä ovat muun muassa kunnianloukkaus ja laiton uhkaus. Seiska on saanut vahvistuksen sille, että ne on toimitettu poliisille.

– Maisa on arvaamaton suuttuessaan. Viimeinen pisara oli, kun hän kävi perheeni kimppuun ja teki perättömiä lastensuojeluilmoituksia.

”Maisa tehtailee ilmoituksia”

Maisa Torppa

– En kaipaa enää julkisuuteen, mutta tämä on viimeinen keino saada Maisa ymmärtämään, että nyt riittää. Olen tehnyt Maisasta rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta, Sahra toteaa.

Lue myös: Maisa Torpan skandaalinkäryiset suhdepaljastukset jatkuvat: ”Avioliitto oli kosto Jari-Matti Latvalalle!”

Maisa on Sahran mukaan tehnyt lastensuojeluilmoitukset kaikista ex-ystävistään, jotka ovat hylänneet hänet. Sahran mukaan Maisan ex-ystävät ovat verkostoituneet ja tukevat toinen toisiaan, kun yksi toisensa jälkeen on joutunut Maisan koston uhriksi.

– Olen todella surullinen. Lastensuojelun resurssit ovat kuormittuneet muutenkin, ei siellä kaivata enää tällaista kiusantekoa, lastenhoitajana päiväkodissa työskentelevä Sahra toteaa.

– Vasta välirikkomme jälkeen on selvinnyt, että hän on haukkunut meitä ristiin toisillemme ja pitänyt meitä pelinappuloina.

Sahra painottaa, että hän ei halua Maisalle mitään pahaa, päinvastoin.

– En halua kostoa, vaan haluan Maisan lopettavan perheeni ja ex-ystäviensä vainoamisen ja hankkivan itselleen apua. Itse en voinut auttaa häntä, toivottavasti joku muu voi.

Katso Sahra Alin videohaastattelu:

Lue myös: ”Maisa on kuin huumetta” - Lähipiiriltä tyly tuomio Maisa Torpan ja IT-miehen avioliitosta: ”Hänen olisi parempi olla ilman”

Seiskan haastattelemien ex-ystävien kertomuksissa toistuu sama teema: Maisa on aluksi viehättävä ja empaattinen ystävä, joka peittää todellisen luonteensa viehätysvoimallaan. Lopulta kulissit kuitenkin sortuvat rymisten.

– Maisa osaa manipuloida. Jos asiat ei suju hänen tavallaan, niin alkaa kiristäminen ja uhkailu. Maisa punoo ympärilleen valheiden verkon, ex-ystävät kuvailevat.

Seiskan saamien tietojen mukaan Maisan ystäväpiiri on vaihtunut useita kertoja kymmenen viime vuoden aikana.

Lue koko juttu tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ

Teksti:Panu Hörkkö ja Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!