Vain Seiskassa!

Iski ystävänsä miehen ja vietti yhteisen yön! Ex-ystävät paljastavat avioliitossa eläneen Maisa Torpan todellisen luonteen

Uutiset | 18.01.2021 06:04

Seiska paljasti joulukuun alussa, että kohublondi Maisa Torpan, 29, avioliitto nykyisen miehensä kanssa on ollut kriisejä täynnä. Lähipiirin mukaan helmikuussa solmittu liitto oli Maisalle vain kostotoimenpide ex-mies Jari-Matti Latvalaa, 35, kohtaan.

Jutussa kerroimme myös, että Maisan ystävillä tuli joulukuun alussa mitta täyteen. Katastrofaalisesti päättyneiden pikkujoulujen päätteeksi Maisan kolme ystävää laittoi kohukaunottareen välit poikki. Maisa oli muun muassa yrittänyt vongata kaasonsa miestä.

Seiskan paljastusjutun jälkeen useat Maisan ex-ystävät halusivat jakaa karut kokemuksensa. Seiska on haastatellut tätä juttua varten 10 ihmistä, jotka ovat olleet Maisan lähimpiä ystäviä.

– Emme enää pelkää Maisaa tai hänen kostoaan, ex-ystävät alleviivaavat.

”Iski ystävänsä miehen”

Maisa Torppa

Maisa Torppa voitti 18-vuotiaana vuonna 2009 Miss Bikini -kisan. Hän on myös Seiskan Tähtityttö-finalisti, tv-chatin juontaja ja tosi-tv-tähti.

Lue myös: Maisa Torppa hehkuttaa Mikko-rakastaan avoimesti somessa: viettävät suhteensa vuosipäivää - muistatko, millainen kohu Maisan, Mikon ja Jari-Matti Latvalan ympärillä oli tasan vuosi sitten?

Kohukaunotar menetti koko ystäväpiirinsä ensimmäisen kerran vuonna 2014, kun hän asui ex-miehensä Aten kanssa Nakkilassa. Maisalla oli tuolloin seitsemästä naisesta koostunut lähipiiri.

– Maisa pelasi alusta lähtien sellaista psykologista peliä, että hän yritti pitää naisia erillään toisistaan. Jos naiset ystävystyivät keskenään, niin Maisa sai jäätävät kilarit. Sitten meille selvisi, että Maisa oli systemaattisesti haukkunut ystäviään selän takana toisilleen. 

Ex-ystävien mukaan Maisa eli avioliitostaan huolimatta kuin sinkku.

– Maisa haki jatkuvasti huomiota vierailta miehiltä lähettelemällä kuvia itsestään. Hän myös iski yhden ystävänsä poikaystävän ja päätyi viettämään tämän kanssa yhteisen yön.

”Maisa uhriutui aina”

jari ja maisa

Ex-ystävien mielestä Maisa “valehteli ja käytti hyväkseen” rallitähti Jari-Matti Latvalaa, jonka kanssa Maisa seurusteli 2016–19.

Lue myös: Maisa Torppa taas suhdeskandaalissa! Yritti iskeä kaasonsa miehen – ystävät hylkäsivät!

Haastateltavat ovat aiemmin vaienneet asioista, mutta ovat nyt päättäneet avata sanaisen arkkunsa yhdessä tuumin. Monet heistä ovat yksityishenkilöitä, eivätkä siksi esiinny jutussa nimillään.

Lue myös: Maisa Torpalta raju reaktio lähipiirinsä väitteisiin kaasonsa miehen iskemisestä: Ystäväni mies lähetellyt rivoja viestejä!

Seiskan haastattelemien ex-ystävien kertomuksissa toistuu sama teema: Maisa on aluksi viehättävä ja empaattinen ystävä, joka peittää todellisen luonteensa viehätysvoimallaan. Lopulta kulissit kuitenkin sortuvat rymisten.

– Maisa osaa manipuloida. Jos asiat ei suju hänen tavallaan, niin alkaa kiristäminen ja uhkailu. Maisa punoo ympärilleen valheiden verkon, ex-ystävät kuvailevat.

Seiskan saamien tietojen mukaan Maisan ystäväpiiri on vaihtunut useita kertoja kymmenen viime vuoden aikana.

Maisa Torppa

”Ahdistavaa ja pelottavaa”

Naisten mukaan heidän mittansa tuli täyteen, kun vuonna 2017 paljastui, että Maisa oli rahan toivossa vedättänyt jääkiekkoilijoita raskausväitteillä. Useat jääkiekkoilijat vahvistivat tapahtumat Seiskalle.

– Maisa ilmoitti minulle olevansa raskaana. Sanoin, että tulen tekemään raskaustestin itse. Eihän se sitten hänelle sopinut. En ruvennut maksamaan hänelle mitään. Parisuhteeni meni piloille siinä samassa, eräs kiekkoilijoista kertoi Seiskalle.

Maisan ystävät päättivät puhaltaa pelin poikki. 

– Menimme porukalla tapaamaan Maisaa. Mukana oli Maisan aviomies Atte ja muuan Maisan lähisukulainen. Kerroimme Maisalle, että tiedämme kaikista hänen tempuistaan, ja että ystävyytemme päättyy nyt. Se oli niin ahdistavaa ja pelottavaa aikaa, että moni meistä pelkäsi itsekin sairastuvansa.

Kukaan ex-ystävistä ei ole ollut Maisan kanssa tekemisissä näiden tapahtumien jälkeen. Myös Maisan avioliitto Aten kanssa päättyi tapahtumien seurauksena. Heillä on yhteinen lapsi.

Tv-yökyläily oksetti

maisa ja maria

Lue myös: Maisa Torppa Maria Veitolan ohjelmassa: näin hän tapasi it-Mikkonsa – "Yritin estää häntä eroamasta!"

Ex-ystävä kertoo voineensa pahoin, kun näki televisiosta Maria Veitolan Yökylässä -ohjelman Maisasta.

– Maisa valehteli Jari-Matille uskomattoman paljon. Olen Jari-Matin kanssa edelleen ystävä. Hän on suoraselkäinen ihminen ja kertonut minulle, että väisti todella ison luodin, kun erosi Maisasta.

Ex-ystävien mukaan Maisalla on tapana kääntää kaikki asiat päälaelleen niin, että ne sopivat juuri hänen tarkoitusperiinsä.

– Meitä on myös ärsyttänyt naistenlehtien harrastama Maisan valkopesu, kun tiedämme, etteivät ne jutut pidä alkuunkaan paikkaansa.

Lue erikoishaastattelu tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA TÄSTÄ SEISKA

VIDEO: Maisa Torpan ex-sydänystävä paljastaa kohublondin todellisen luonteen

Lue myös: ”Maisa on kuin huumetta” - Lähipiiriltä tyly tuomio Maisa Torpan ja IT-miehen avioliitosta: ”Hänen olisi parempi olla ilman”

Teksti:Panu Hörkkö ja Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!