fbq
Kotimaa
23.12.2021 10:00
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Panu Hörkkö
Latvala
Seiska selvitti Jari-Matti Latvalan, 36, raha-asiat - nämä asiat selvisivät
Kotimaa
23.12.2021 10:00
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Panu Hörkkö

Seiska uutisoi viime vuoden toukokuussa, miten rallitähti Jari-Matti Latvalan, 36, ulosottovelka olisi kivunnut lähes viiteen miljoonaan euroon. Ulosottoviraston Seiskalle jouluviikolla (20.12.) toimittama Latvalan tuore ulosottorekisteri kuitenkin paljastaa, että mies on hoitanut miljoonavelkaansa pois voudin suuntaan mallikkaasti yli 352 000 euron edestä.

latvalan mökki
Rallikuskin omaisuutta on vouti ulosmitannut runsaasti, kuten tämän mökin. Mökistä osan omisti kohublondi Maisa Torppa, joka seurusteli aikoinaan Jari-Matin kanssa.

Lue myös: Kuva! Tämän mökin ulosotto vei Jari-Matti Latvalalta verosotkujen takia!

Vuosien veropiina

Kokonaissumma Latvalan ulosottorekisterissä on rekisterin toimituspäivänä lähes 3 965 000 euroa. Kaikissa neljässä merkinnässä hakijana on verottaja. Kaikki merkinnät ovat tulleet hakuun samana päivänä 20.4.2020. Latvala on paininut verottajan kanssa veroasioista vuodesta 2018 saakka. Vouti on toistuvasti ulosmitannut miehen omaisuutta.

latvala
Latvala on tunnettu leveästä elämästään. (Kuva Panu Hörkkö)

Lue myös: Jari-Matti Latvalan läheisiltä tylyä tekstiä Maisa Torpasta uutuuskirjassa - syytöksiä manipuloinnista!

Avautui kirjassa veropiinasta

Veropiinan juuret johtavat rallikuskin ja verottajan riitaan miehen asumiskuvioista. Kaikki sai alkunsa, kun Latvala muutti vuonna 2009 Monacoon. Verottaja kiinnostui Jari-Matin asumiskuvioista kuitenkin vasta vuonna 2018. Verottajan mukaan Latvala ei ole viettänyt riittävästi vuorokausia ulkomailla joka vuosi, jotta olisi välttänyt ansiotuloverojen maksun Suomeen.

Latvala avautui ”verohelvetiksi” kutsumustaan taistelusta lokakuussa 2020 julkaistussa Jari-Matti Latvala – Elämän erikoiskoe -kirjassa.

latvala ja maisa
Maisa Torpan lähipiirin mukaan hän on katunut eroaan rallikuskista.

Lue myös: Maisa Torpan skandaalinkäryiset suhdepaljastukset jatkuvat: ”Avioliitto oli kosto Jari-Matti Latvalalle!”!

Toyota-diili oli lottovoitto

Rallilegenda Tommi Mäkisen siirtyessä Toytalla muihin tehtäviin Latvala palkattiin tallipäälliköksi 2020. Latvalan ”perimä” pesti Toyotan wrc-rallitiimissä on ollut miehelle rahallisesti kuin lottovoitto.

Äskettäin uutisointiin myös, että Jari-Matti jatkaa myös ensi kaudella Toyotan rallitiimin tallipäällikkönä. Latvalan palkkaa ei ole paljastettu, mutta sen on uumoiltu olevan miljoonaluokkaa.

Perso naiskauneudelle

Jari-Matti Latvala on tunnetusti perso naisekaunedelle. Häntä on yhdistetetty romanttisessa mielessä niin misseihin kun julkisuudessa ei tunnettuihin henkilöihin. Viimeisin julkisuuden henkilö, johon Jaria yhdisteltiin oli Miss Helsinki -missi Kellyyn. Pariskunnan rakkaus ei kuitenkaan roihahtanut alkua pidemmälle.

latvala ja kelly
Latvala ja Kelly kuvattiin viime kesänä yhdessä. (Kuva Panu Hörkkö)

Lue myös: No nyt se selvisi! Jari-Matti Latvalaan liitetty kohukaunotar Kelly Kalonji tunnustaa: teki aloitteen!