fbq
Uutiset
01.10.2020 15:40
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus
Jati-Matti ja Maisa
Jari-Matti Latvalan läheisiltä tylyä tekstiä Maisa Torpasta uutuuskirjassa - syytöksiä manipuloinnista: "Jari-Matti syyti Maisaan rahaa hirveitä määriä"
Uutiset
01.10.2020 15:40
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus

Rallitähti Jari-Matti Latvala, 35, puhuu suunsa puhtaaksi hänen ja Maisa Torpan, 29, kohusuhteesta uudessa Jari-Matti Latvala - elämän erikoiskoe -elämänkerrassaan. 

Kirjassa Jari-Matin lähipiiri kertoo suorat mielipiteensä Maisasta. Jari-Matin läheinen ystävä Joonas Myllymäki toteaa Maisan olleen manipuloiva suhteen aikana. 

- Maisa hoksasi, miten helppoa hänen elämänsä olisi Jari-Matin rinnalla. Hän ui hienosti kaikkien läheisten elämään ja manipuloi Jari-Mattia ja muita Jari-Matin kautta. Maisa otti vahvaa roolia Jari-Matin elämässä ja tarjosi jopa minulle rahaa heidän yhteiseltä tililtään, jos tarvitsisin apua. 

Lue lisää: Maisa Torppa petti Jari-Matti Latvalaa viikko kihlautumisen jälkeen: "Käyttäytyi kuin sinkkunainen" - uutuuskirjassa rajuja paljastuksia suhdesopasta, perhekin jakautui kahtia!

 

Jari-Matti ja Maisa
Maisa ja Jari-Matti avasivat yhteisen kotinsa ovet Seiskalle vuonna 2017.

Jari-Matin isä Jari ei hyväksynyt rallitähden suhdetta kohukaunottareen.

- En suoraan sanottuna hyväksynyt Maisaa kumppaniksi. Jari-Matti antoi asioita anteeksi, mutta minä en häneen luottanut. Sanoin Jari-Matille, että ei Maisa sun kanssa olisi, jos olisit tyhjätasku. Oliko rakkautta koskaan Maisan puolelta, sitä en osaa sanoa. Maisa pääsi syvälle Jari-Matin sydämeen. Jari-Matin lisäksi myös Helena hullaantui Maisaan. Helena piti pitkään Maisan puolia, koska Maisa sai hänen päänsä pyörryksiin. Meillä oli asiasta kunnon kriisi keskenämme, Jari kertoo kirjassa.

Lue myös: Salasuhteen paljastavat paparazzikuvat! Maisa Torppa hipsi silminnäkijöitä varoen salarakkaansa autokyytiin!

Jari-Matin sisko puolestaan kertoo Maisan olleen suhteen alussa hänelle mukava ja hyvä ystävä. 

- Maisa yritti olla sellainen ystävä, josta hän kuvitteli minun pitävän. Maisa keskittyi äitiin, joka Jari-Matin lailla ei nähnyt ongelmia. Meillä tuli äidin kanssa välirikko, kun olimme eri mieltä Maisan toiminnasta. Lopulta päätimme, ettemme puhu Maisasta mitään keskenämme. Näin teimme myös Jari-Matin kanssa. Se oli todella raskasta aikaa.

Lue myös: Maisa Torpan salasuhde roihahti alkuvuonna Lapissa – kihlattu Jari-Matti Latvala täysin tietämätön toisesta miehestä!

Jari-Matin äidin mielestä Maisan pukeutumistyyli sekä rohkeat kuvat somessa olivat haitaksi Jari-Matin uralle. Rallitähden mielestä äiti oli vanhanaikainen.

- Sanoin, että Maisasta ei saisi olla paljastavia bikinikuvia lehdissä, koska siitä seuraa sota tallin sisällä. Japanilaiset eivät tykkää sellaisesta, eikä ole sopivaa, että huoltomiehet ja muut katselevat kuvia. Maisan pukeutuminen oli välillä provosoivaa, mutta Jari-Matin mielestä olin vanhanaikainen, Jari-Matin äiti paljastaa kirjassa.

Jari-Matin läheisen ystävän Joonas Myllymäen mielestä oli hyvä, että suhde päättyi eroon.

- Liputan täysin sen (eron) puolesta. Kaikki tekeminen pyöri Maisan ympärillä, ja jos asiat eivät menneet Maisan mielen mukaan, hän järjesti kunnon itkushow'n. Jari-Matti antoi liikaa periksi, palveli Maisaa ja halusi olla hyväsydäminen, vaikka hänelle tehtiin pahasti. Huokaisin helpotuksesta, kun ökykalliit häät peruttiin. Jari-Matti syyti Maisaan rahaa hirveitä määriä ja oli aivan liian kiltti.

Lue myös: Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala eroavat: "Rakastamme toisiamme niin äärettömästi"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »