fbq
Kotimaa
02.07.2021 06:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Kelly Kalonji
No nyt se selvisi! Jari-Matti Latvalaan liitetty kohukaunotar Kelly Kalonji tunnustaa: teki aloitteen ja lähetti yksityisviestin rallitähdelle
Kotimaa
02.07.2021 06:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Mallina, missinä ja sosiaalisen median vaikuttajana tunnetulla Kelly Kalonjilla, 34, on takanaan vauhdikas vuosi. Seiskan paparazzi on ikuistanut hänen kurvikkaan unelmavartalonsa milloin kenenkin könsikkään käsikynkässä.

Viimeksi Kelly on yhdistetty mikkeliläiseen ”mysteeriporhoon”, joka tosin osoittautuikin naimisissa olevaksi ukkomieheksi.

– Olen päättänyt, etten ruodi suhdettamme sen enempää. Sen verran voin sanoa, että näiden juttujen takia meillä on ollut tosi vaikeita tilanteita. Mutta kyllä, olen tällä hetkellä varattu, Kelly tunnustaa Seiskan bikinikuvauksissa.

Lue myös: Kelly Kalonjin bikinitilitys rikkaista miehistä: Kaikilla ei ole varaa minuun!

Viestejä rallitähdelle

Ennen Mikkelin ”porhoa” Kelly ikuistettiin tunnelmallisella illallisella rallitähti Jari-Matti Latvalan kanssa. Asiasta mainitseminen saa kurvikaunottaren silminnähden kiusaantuneeksi.

– Kukapa mies ei rakastaisi kauniita naisia? Oli ihanaa käydä syömässä Jari-Matin kanssa. Ainoa vain, että tietysti Seiskan paparazzi Panu Hörkkö sattui silloin paikalle, hän hymähtää.

– Jari-Matti on mahtava ja symppis tyyppi. Minulla ei ole hänestä mitään muuta kuin hyvää sanottavaa.

Lue myös: Kohumissi Kelly Kalonji iski Jari-Matti Latvalan – paparazzikuvat paljastavat läheiset välit - katso!

SEISKA 35/2020Kelly on yhdistetty romanttisesti myös Jari-Matti Latvalaan, jolle hän myöntää lähettäneensä yksityisviestejä. – Kukapa mies ei rakastaisi kauniita naisia?
SEISKA 35/2020 Kelly on yhdistetty romanttisesti myös Jari-Matti Latvalaan, jolle hän myöntää lähettäneensä yksityisviestejä. – Kukapa mies ei rakastaisi kauniita naisia?

Tunnustaa totuuden

Kelly käyskentelee mietteliäänä pitkin Helsingin Mustikkamaan hiekkarantoja. Hempeä tuulenvire tarttuu hänen hiuksiinsa, ja lämpimät auringonsäteet saavat muotovalion väläyttämään Hollywood-hymynsä.

Kysyttäessä, miten kaunotar tutustui Jari-Mattiin, tulee vastauksena ensin hämmentynyt katse ja piinaavan pitkä hiljaisuus. Sitten bikinijumalatar räjähtää makeaan nauruun.

– No siis tykkään tosi paljon autoista! Ehkä siksi pistin hänelle yksityisviestiä… Kelly kihertää.

Katso Kellyn bikinikuvat Seiska Klubista!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »