fbq
Kotimaa
05.04.2021 13:03
Teksti: Sari Nurmo, Kirsi Pöllänen ja Anna Tenhu|Kuvat: Pasi Murto, Nelonen ja Seiskan arkisto
Julkkisten harrastukset
Satu Tuomisto saa viikoittain oppia Edis Tatlilta – näin julkkikset torjuvat koronatylsistymistä
Kotimaa
05.04.2021 13:03
Teksti: Sari Nurmo, Kirsi Pöllänen ja Anna Tenhu|Kuvat: Pasi Murto, Nelonen ja Seiskan arkisto

Satu Tuomisto on koko elämänsä ulkoillut ja harrastanut useita urheilulajeja. Korona-aika vähensi häneltäkin pr-töitä ja juontotapahtumia sen verran, että kaunottarelle jäi aikaa aloittaa uusi harrastus.

Satu Tuomisto

– Aloitin viime vuonna nyrkkeilyn huippunyrkkeilijä Edis Tatlin yksityisopissa. Käyn nyrkkeilemässä kerran viikossa. Nyt tosin olkapää hieman kiukuttelee, joten minun on ollut pakko pitää pieni tauko, Satu harmittelee.

Edis Tatli

Lue myös: Satu Tuomiston harrastusta ihmetellään – ”Saan pääosin positiivista palautetta!”

Hurahdin hiihtoon

Heidi Kyrö

Laulaja Heidi Kyrö on hurahtanut hiihtämiseen. Vaikka Heidi on harrastanut hiihtoa aikaisemminkin, nyt ollut ollut aikaa sivakoida oikein olan takaa.

– Olen vihdoin päässyt hiihtämään liki päivittäin, ja siitä olen enemmän kuin onnellinen. Laturetki pitää paremman kunnon lisäksi päänkin kasassa tällaisina aikoina.

Lue myös: Laulaja Heidi Kyrö avautuu musiikkibisneksen karusta ongelmasta: ”Tarjosin takuuvarmaa hittiä!”

Nikkaroin ilman ammattiapua

Ellen Jokikunnas

Suosikkijuontaja Ellen Jokikunnas on tunnettu remonttinikkari. Hänen Huvila ja huussi -ohjelmassakin nähty kesämökkinsä on viime vuoden aikana saanut uuden ilmeen myös sisäpuolelta. Ellen remontoi mökkiä itse eikä käytä apuna remonttimiehiä.

– Onneksi puolisonikin on kätevä käsistään ja osaa remontoida, juontaja kiittelee.

Ellenin mökki

Lue myös: Ellen Jokikunnakselta pysäyttävä yllätysilmoitus somessa: "Tein hurjan, jännittävän ja vaikean päätöksen"

Opin kierrättämään vaatteita

Anni Harjunpää

Miss Suomi 2019, Farmi Suomi -sarjassakin nähtävä Anni Harjunpää on vaihtanut kuntosaliharrastuksen kotijoogaan. Anni myös rakentaa uraa sosiaalisessa mediassa. Häntä on kuluneen vuoden aikana alkanut harmittaa kertakäyttökulttuuri ja se, kuinka somevaikuttajat markkinoivat jatkuvasti uusia vaatteita.

– En usko kertakäyttömuotiin. Haluan antaa muotivinkkejä kierrätyksen ja uusimpien trendien yhdistämisestä, Anni suunnittelee.

Lue myös: Miss Suomen nakuiluyllätys! Anni Harjunpää, 24, poseeraa todella rohkeissa kuvissa - katso!

Zappa pitää liikkeessä

Juha Veijonen

Poikkeusaika on lisännyt kiireiseen työtähtiin tottuneen näyttelijä Juha Veijosen vapaa-aikaa. Koska uimahallit ovat kiinni, on Juha korvannut uinnin happihyppelyillä.

– Teen Zappa-koiramme kanssa päivittäin pitkiä lenkkejä. Treenaan myös kotona käsipainoilla ja kokkailen. Televisio on kyllä luvattoman paljon ollut auki, mutta en kanna siitä syyllisyyttä.

Lue myös: Kalenteri tyhjäksi ja karanteeniin! Koronavirus on Juha Veijoselle kova kolaus: ”Taitaa päästä ihan kärkikahinoihin!”

Kotini on askartelutehdas

Virpi Kätkä

Laulaja Virpi Kätkä on panostanut korona-aikaansa askarteluun.

– Olen ollut tänä talvena muskariopettajana ja sen myötä innostunut askartelusta. Askartelen jokaiselle oppilaalle joka viikko jonkun aarteen, joita sitten etsimme tunnilla.

Virpi on askarrellut paperista muun muassa Minecraft-miekkoja, pomppivia sammakoita ja pupuja, joilla on pyörivät helikopterikorvat.

– Kodistani on tullut oikea askartelutehdas, Virpi nauraa.

Lue myös: Virpi Kätkän kotona kokataan terveellistä luomuruokaa: Jätin lihan eettisistä syistä

Ompelukone surraa

Eini

Laulaja Eini on innostunut taas vanhasta harrastuksestaan ompelusta.

– Koronan alkuvaiheessa nostin rakkaan ompelukoneen taas esille. Aloin tuunata erilaisia asusteita, ja olihan se taas tosi mukavaa. Olen aikoinaan ommellut paljonkin, ja edelleenkin teen itse kotiini kaikki verhot. Ompelukone on pöydällä odottamassa uutta inspiraatiota, Eini kertoo.

Lue myös: 60 vuotta täyttävän Einin tyyli muuttunut seksikkäämmäksi – kuvat laulajakaunottaren uralta!

Padelissa tapaa kavereita

Ressu Redford

Laulaja Ressu Redfordilla on koronan myötä ollut hyvin aikaa padel-harrastukselleen.

– Olen pelannut padelia 2–4 kertaa viikossa. Se on nasta sosiaalinen neljän hengen peli. Nyt saattaa kyllä sekin loppua hetkeksi, jos tulee lisää rajoituksia. Tuntuu kyllä siltä, että ihan normaalilla kauppareissulla on enemmän ihmiskontakteja kuin padelissa, Ressu ihmettelee.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »