fbq
Uutiset
27.11.2020 13:58
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Ellen Jokikunnas
Ellen Jokikunnakselta pysäyttävä yllätysilmoitus somessa: "Tein hurjan, jännittävän ja vaikean päätöksen"
Uutiset
27.11.2020 13:58
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Juontaja Ellen Jokikunnas, 44, pysäyttää tänään julkaistulla Instagram-päivityksellään. Kaunotar kirjoitti pitkän pätkän asiasta sosiaaliseen mediaan.

- Tein hurjan, jännittävän ja vaikean päätöksen. Jään hetkeksi pois radiosta. Vuoden vaihteessa tulee täyteen kymmenen vuoden upea työrupeama radiossa, ensin Radio Aallossa, ja viimeiset vuodet Helmiradion aamussa, Ellen täräytti Instagram-tilillään.

Ellenille oli jo tarjottu uutta todella mielenkiintoista iltapäiväohjelmaa ihanan juontajaparin kanssa, mutta hän ei saanut sitä sopimaan ensi vuoden työkuvioihin.

- En olisi pari viikkoa sitten uskonut uskaltavani hypätä tässä ajassa näin rohkeasti, mutta nyt kun sen tein, oloni on kevyt, varma, luottavainen ja onnellinen. Toki myös kauhunsekainen ja haikea, koska eihän kukaan täysipäinen kieltäydy mistään työstä tässä maailmantilanteessa. Nyt vaan oli oikea hetki pitää kiinni jo muista sovituista mielenkiintoisista ensi vuoden töistä, nojata tukevasti tuuleen ja huikata heipat radiolle hetkeksi, Ellen totesi.

Lue myös: Anna: Ellen Jokikunnas avautuu lapsettomuudestaan - odottaa miehensä kanssa adoptiolasta

- Olen maailman kiitollisin että olen saanut yli 20 vuoden yrittäjäurani aikana tehdä kaikkien muiden projektien ohella lähes puolet ajasta rakastamaani radiota. Mitä nyt sitten? Teen vielä pari viikkoa Helmiradion aamua ja sitten pidän ensimmäistä kertaa vuosiin ikioman ”kesäloman”. Sen jälkeen alan harjoitella miltä tuntuu nukkua aamulla pitkään ennen niitä ”muita töitä”. I love radio. I’ll be back, kaunotar päätti kirjoituksensa.

Lue myös: Söpöysvaara! Ellen Jokikunnas hurmaa jättiläismäisen Reino-koiransa kanssa: "Oma sylivauva ja rakkausnakki" - katso kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »