Katso kuva!
Sara Chafak

Sara Chafak menetti ajolupansa - syynä huolimaton kommellus! Näin hän selittää mokaansa

Kotimaa | 20.10.2020 14:54

Ex-missi Sara Chafak, 29, kertoi Instagram-videotarinassan tiistaina ikävän uutisen.

Saran mukaan liikenteen turvallisuusvirasto Trafi on evännyt missikaunottaren ajoluvan tilapäisesti.

Lue myös: Sara Chafak skandaalin keskellä! Somella tienaava missikaunotar julkaisi muiden ottamia kuvia ominaan - jäi karusti rysän päältä kiinni!

Tämän viikon sunnuntaina 30 vuotta täyttävän Saran videotarinassa kaunotar istuu julkisen liikenteen pysäkin penkillä. Kaunottaren mukaan hän oli unohtanut palauttaa tarvittavat todistukset ajoissa, jonka takia hänet on nyt asetettu ajokieltoon. 

- Mä sain Trafilta kans synttärilahjan. Heippa ajolupa hetkeks. Unohtanut palauttaa muutamat todistukset niin nyt matkataan julkisilla pitkästä aikaa. Time to explore Helsinki again lol, Sara kirjoitti kuvaan. 

Lue myös: Sara Chafakin hyytävä someskandaali paisuu entisestään - tässä Saran julkaisemassa rohkeassa kuvassa poseeraakin alusvaatemalli eikä missikaunotar itse!

Suuri kohu

Sara on viime aikoina ollut otsikoissa somekohun myötä. Sara oli julkaissut Instagram-tilillään useita kuvia ominaan, vaikka kuvat ovat kuuluneet muille ihmisille ja ne on julkaistu aiemmin muualla sosiaalisessa mediassa ja internetissä. Sara ei ollut julkaisuissaan maininnut, että kuvat eivät ole hänen ottamiaan.

Missikaunottaren someskandaali on aiheuttanut suurta kohua ja valtavaa keskustelua sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla.

Lue myös: Tällä tavalla muiden kuvia ominaan Instagramissa julkaissut Sara Chafak on puhunut somevaikuttajan työstään - tienannut kuvilla elantonsa: "Somella elää ihan mainiosti - tämä ei ole helppoa työtä!"

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!