fbq
Kotimaa
27.07.2021 15:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sara Chafak
Sara Chafak kaahasi 157km/t satasen alueella - kortti jälleen kuivumaan törkeän ylinopeuden takia: "Tämmöistä tekoa ei voi ikinä oikeuttaa"
Kotimaa
27.07.2021 15:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Vuoden 2012 Miss Suomen Sara Chafak, 30, kertoi tänään tiistaina (27.7.) menettäneensä ajolupansa vuoden sisällä toistamiseen. 

Somevaikuttaja paljasti asian Instagram-videotarinassaan. Videotarinat ovat katsottavissa 24 tunnin ajan niiden julkaisemisesta. 

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi on evännyt Saran ajoluvan tilapäisesti myös viime vuoden lokakuussa. Tuolloin missi kertoi unohtaneensa palauttaa tarvittavat todistukset ajoissa. 

Lue myös: Sara Chafak menetti ajolupansa - syynä huolimaton kommellus! Näin hän selittää mokaansa

"Tämmöistä tekoa ei voi ikinä oikeuttaa"

Nyt Sara kertoo halunneensa paljastaa viimeaikaisen kömmähdyksensä itse, ennen kuin mediat siitä uutisoivat. 

- Halusin nopeasti puhua vähän vakavammasta asiasta, joka eilen tapahtui. Eilen ajoin mun ajokorttini hyllylle. Satasen alueella painoin menemään 57 km ylinopeutta. 

Sara toteaa luulleensa, että alueen rajoitus olisi ollut 120 km/t. Rajoituksen ylitys 57 kilometrillä tunnissa tarkoittaa törkeää ylinopeutta.

Lue myös: Fitnesskaunottarelle sakot: Sonja Aiello, 21, kaahasi öky-Audilla yli 170 km/h satasen alueella!

- Tarkoitus oli ohittaa liikennettä vasemmalla kaistalla. Kaista oli tyhjä, ja siinä musiikkia kuunnellessa hirveän kovalla ja omissa maailmoissani en huomioinut nopeutta ollenkaan. Ja jäin siitä sitten kiinni, joka on sinänsä ihan hyvä. Liikenne, tai siis turvallisuushan on ollut siinä vaarannettuna, Sara sanoo.

Missikaunotar kertoo katuvansa tekoaan. 

- Tämmöistä tekoa ei voi ikinä oikeuttaa. Nopeusrajoituksen rikkominen on lain rikkomista, ja tästä kannetaan sitten seuraukset vastuullisesti. 

Sara muistuttaa, että vaikka kuuntelee musiikkia kovalla ajoneuvossa, niin pitäisi kuitenkin huomioida ympäristöä sekä kaasujalkaa.

- Tekee ihan hyvää olla ajamatta jonkin aikaa jos pidempäänkin. Näillä mennään ja eteenpäin. Onneksi henkilövahinkoa ei ole sattunut, se on tärkeintä, Sara mainitsee.

Lue myös: Suhdedraamaan uusi käänne: Sara Chafakin ja Jeffrey Lawmanin tuoreet somepäivitykset eivät jätä mitään arvailun varaan parin nykyväleistä - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Chafak (@sarachafak)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »