Katso kuvat!
Sanna Marin

Sanna Marin kireänä Korkeasaaressa: lapsi kinui jäätelöä, pääministeriä ei hymyilyttänyt - katso kuvat!

Kotimaa | 17.07.2021 07:26

Seiskan tarkkasilmäinen lukija oli viime viikon tiistaina vierailemassa (6.7.) Korkeasaaressa, kun hän teki yllättävän havainnon.

Eläintarhastaan tunnettu saari oli saanut nimittäin kunnia-arvoisen vieraan, kun pääministeri Sanna Marin, 35, oli perheineen saapunut ihastelemaan eläimiä. Marin oli pukeutunut hyvin huomaamattomasti ja silmillään hänellä oli suuret aurinkolasit. 

- Hän oli miettinyt arkisen ulkoasunsa selvästi sitä varten, ettei häntä tunnistettaisi, Seiskan tavoittama silminnäkijä tuumii.

Lue myös: Sanna Marin paljastaa yllättävän intohimonsa Joonas Nordmanille: ”Nehän ovat maailman parhaat bileet!”

Sanna Marin
Marin oli pukeutunut hyvin tavanomaisesti.

Lomalla olevan pääministerin perhe käyttäytyi silminnäkijän mukaan suositussa kohteessa kuin muutkin lapsiperheet. Saarella tulee kävelyä runsaasti ja pienen lapsen kanssa vaaditaankin taukoja. 

- Marinit olivat lähellämme pitämässä taukoa. Perheen isällä oli ainakin jäätelö, ja lapsikin halusi tietenkin jäätelön. Marin kuitenkin epäili ääneen sitä, jaksaako lapsi syödä isoa jäätelöä, vinkkaajamme kertoo viitaten pääministerin 3-vuotiaaseen Emma-tyttäreen sekä aviomieheen Markus Räikköseen

Lue myös: Poikkeuksellisen rohkeaa! Pääministeri Sanna Marin vilauttaa paljasta pintaa Trendi-lehdessä: poseeraa pelkkä bleiseri yllään - katso!

Silminnäkijä kertoi myös havainnoistaan perheen vanhempiin liittyen.

- Marinin mies vaikutti kovin iloiselta ja hyväntuuliselta. Pääministeriä ei sen sijaan paljon hymyilyttänyt ja hän oli jotenkin kireän oloinen, olisikohan pelännyt paljastumistaan, vinkkaajamme pohtii.

Sanna Marin perheineen
Sanna Marinia ei paljoa hymyilyttänyt.

Vahvisti itse somessa

Marin kertoi itse Korkeasaaren reissusta viime viikon keskiviikkona (7.7.) Instagramissaan. 

- Ensimmäinen lomaviikko lähtenyt aurinkoisesti käyntiin. Eilen vietettiin Korkeasaaripäivä perheen kanssa. Emma piti erityisesti saaren leikkipuistoista ja muiden lasten kanssa leikkimisestä. Illalla käytiin Ilmarin kanssa Kasarmintorin terassilla syömässä. Hyvin toimi! Tänään kävin pitkästä aikaa kampaajalla. Mukavaa viikkoa kaikille, Marin kertoi mukavan kuuloisesta lomailustaan.

Lue myös: Voihan munkit! Pääministeri Sanna Marin vaihtoi vapaalle ja suuntasi herkuttelemaan ystävänsä kanssa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!