fbq
Kotimaa
22.07.2021 19:12
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Saara Aalto
Saara Aalto herättää huomiota vähäpukeisilla bilekuvillaan - päivityksellä tärkeä sanoma!
Kotimaa
22.07.2021 19:12
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Laulaja Saara Aalto, 34, ihastuttaa elämäniloisilla bilekuvillaan, jotka hän julkaisi sosiaalisessa mediassa tärkeän sanoman saattelemana.

Tummakutrinen kaunotar arvostaa letkeää seuraa, ja osaa myös itse hassutella ja nauttia elämästä.

- Ympäröi itsesi ihmisten kanssa, jotka antavat sinulle voimaa, saavat sinut nauramaan, antavat sinun olla typerä ja hullu, jakavat samat arvot ja innostavat sinua mahtaviin keskusteluihin, Saara kehoittaa vapaasti suomennettuna Instagram-tilillään.

Lue myös: Kaupunki-tv: Saara Aalto kutsui Meri-rakkaansa kotiinsa vuosia sitten: ”Hän ei tiennyt, että mä tykkään tytöistä”

Päivityksen yhteyteen Saara on lisännyt neljä kesäistä juhlakuvaa.

- Mitä enemmän olet oma itsesi, sitä helpompi sinun on löytää oma heimosi, Saara lisää kuvateksiinsä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saara Aalto (@saaraaalto)

Meri-rakas hehkuttaa

Mukana juhlahumussa on ollut myös Saaran kumppani Meri, joka on niin ikään fiilistellyt kesäviikonloppuaan julkisesti.

- Kuin kiitollinen voi olla niin upeista ihmisistä mun ympärillä. Vau! Haluanpa vaan sanoa, että nämäkään ihmiset ei oo tullut vaan ”sattumalta” mun elämään. Mä oon kokenut elämässäni sitä, etten oikein oo löytänyt paikkaani.. ja ihmissuhteet on vaihdellut yms. Mut mitä enemmän oon ollut autenttisesti se kuka olen ja tehnyt omaa sisäistä työtä, sitä enemmän mun ympärillä on ihmisiä, jotka on niitä ”mun ihmisiä”, Meri kirjoittaa.

Lue myös: Saara Aallon Meri-puoliso lähti viikonlopuksi reissuun ja jätti laulajatähdelle todellisen yllätyksen keittiöön: "Tietääkö kukaan, mitä minä näillä teen?"

- Tuntui että meillä oli just oma retriitti kesäbileiden muodossa. Höpsöttelyistä hyvin syviin keskusteluihin. Ah! I love you guys. Super hyper kiitollinen ja haluan jakaa tätä hyvää kaikille niille, jotka on valmiita ottamaan vastaan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meri Aalto (@iammeriaalto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meri Aalto (@iammeriaalto)

Lue myös: Saara Aallon surumielinen ilmoitus: ”Kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan…” – pitivät pitkän tauon yhteisestä tekemisestä puolisonsa kanssa