fbq
Kotimaa
23.06.2021 22:10
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press
Saara Aalto
Kaupunki-tv: Saara Aalto kutsui Meri-rakkaansa kotiinsa vuosia sitten: ”Hän ei tiennyt, että mä tykkään tytöistä”
Kotimaa
23.06.2021 22:10
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press

Laulaja Saara Aalto on antanut harvinaisen haastattelun Kaupunki-tv:n Maskin takana -ohjelmassa. Haastattelussa hän sivuaa elämänsä kipukohtia ja onnistumisiakin harvinaisen avoimesti.

- Seison kaiken sen takana, mitä mä olen tehnyt, Saara summaa haastattelussa.

Haastattelija Viktorio Angelov kysyy haastattelussa myös Saaran seksuaalisesta suuntautumisesta ja asian valkenemisesta sukulaisille ja ystäville.

- Sitä (asiasta kertomista) oli niin pitkään kypsytellyt. Mä tiesin, että mun perhe ja ystävät on fine sen kanssa. Se oli mulle aika luontevaa, Saara kertoo.

Tuttuus yllätti

Saara kuvailee Merin olevan hänelle nimenomaan se henkilö, jonka kanssa hän haluaa olla.

- Me ollaan aina puhuttu, että ensimmäisenä päivänä, kun Meri tuli mun luona käymään kylässä, niin se tuntui siltä, kun Meri olisi tullut kotiin. Ja silloin me emme mitenkään ääneen sanoneet, että me tykätään toisistamme, eikä Meri silloin edes tiennyt, että mä tykkään tytöistä tai mitään, Saara kertoo.

Saara ja Meri löysivät nopeasti yhteisen sävelen, sillä toisen kanssa oli alusta asti helppo ja hyvä olla. Ensimmäisen kerran he kohtasivat Saaran keikalla. Meri laittoi keikan jälkeen Saaralle viestiä ja pian Saara kutsuikin Merin luokseen kylään.

- En voisi olla kiitollisempi, että saan jakaa elämäni just sun kanssa, Merikin sanoo haastattelussa näytetyllä videoklipillä Saaralle, saaden rakkaansa hymyilemään.

Saara ja Meri ovat olleet yhdessä vuodesta 2014. Häitään pari juhlisti vuonna 2020.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »