fbq
Kotimaa
07.06.2021 21:32
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram, Atte Kajova.
saara aalto
Saara Aallon surumielinen ilmoitus: ”Kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan…” – pitivät pitkän tauon yhteisestä tekemisestä puolisonsa kanssa
Kotimaa
07.06.2021 21:32
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram, Atte Kajova.

Kansainvälistä näkyvyyttäkin saavuttanut suomalaislaulaja Saara Aalto, 34, paljasti, miksi joutui laittamaan puolisonsa Meri Aallon kanssa viikottaisen podcast-ohjelmansa pitkälle tauolle. 

Pariskunnan yhteinen No Fear -keskusteluohjelma sai uuden jakson viime viikolla, kun edellisen julkaisusta on ollut yli puoli vuotta. Syyt tauon taustalla hän ilmoitti Instagram-tilillään. 

– Kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan. Tärkeintä on kuunnella omia tunteita ja sitä, mikä tekee sinulle hyvää tällä hetkellä. Olin vuoden vaihteessa ihan loppu, iso identiteettikriisi päällä ja inspiraatio kateissa. Niinpä päätettiin pitää Merin kanssa taukoa. Ei meistä, vaan meidän viikoittaisen podcastin tekemisestä, Saara kertoi.

Lue myös: Laulaja raivosi vaimolleen kuin pikkulapsi! Saara Aalto kertoo avoimesti riippuvuudestaan: ”Samalla tavalla kuin alkoholistilta otetaan pois pullo viinaa”

Pariskuntaa on pitänyt kevään aikana kiireisenä itsetutkiskelu, kun ovat keskittyneet oppimaan itsestään ja kasvamaan henkisesti.

– Oikeasti siis oltu neljän seinän sisässä, käyty netissä kursseja, itketty yhdessä ja valmennettu toisiamme. Nämä viimeiset 6kk on muuttanut minun elämäni ja paluuta takaisin ei ole. Odotan vielä sisäistä voimaa, ja rohkeutta jakaa teille sitä kaikkea, mitä olen käynyt läpi.

Arkistovideo: Saara Aalto paljastaa itsestään salaisuuden!

Elämäntehtävä

Puolen vuoden sisällä laulajan näkemys omasta elämäntehtävästään on vain kirkastunut entisestään, sillä hän haluaa rohkaista kaikkia löytämään oman äänensä. Unelmansa toteuttamisen tiellä on ollut paljon pelkoa ja epävarmuutta, josta hän pyrkii pääsemään pois. 

– Eka steppi tähän jakamiseen on kuitenkin jo otettu, koska jatkettiin vihdoin podcastin tekoa. 

Lue myös: Saara Aalto teki Meri-vaimonsa kanssa uuden aluevaltauksen: Meillä ei ole tabuja! 

– Isoin kiitos tuossa kuvassa minun vieressä seisovalle rakkaimmalle tyypille Meri Aallolle, jonka kanssa ollaan kasvettu niin syvään ja rakastavaan yhteyteen, ettei tunnu edes todelliselta, Saara iloitsee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saara Aalto (@saaraaalto)

Naimisiin

Saara ja Meri astuivat viime vuoden keväällä avioon. He kertoivat asiasta tiedotteessa viime huhtikuun loppupuolella, kun laulaja ilmoitti olevansa rouva. 

Lue myös: Salahäät! Saara Aalto on nykyään rouva - yhteinen bisnes Meri-vaimon kanssa! 

Pariskunta meni salaa naimisiin, vaikka Saara oli vihjaillut Seiskalle häistä joulukuussa 2019. 

- En edes paljasta, olenko käynyt sovittamassa hääpukuja! Kuulette varmasti, kun häät ovat. Kyseessä on meidän juhlamme, joten en uskalla kertoa mitään ilman Merin lupaa, Saara kertoi tuolloin kutsuvierastilaisuudessa. 

meri ja saara aalto
Aviopari on seurustellut vuodesta 2015.


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »