Saara Aalto ja Meri Aalto

Saara Aallon Meri-puoliso lähti viikonlopuksi reissuun ja jätti laulajatähdelle todellisen yllätyksen keittiöön: "Tietääkö kukaan, mitä minä näillä teen?"

Kotimaa | 23.04.2021 21:01

Britannian X Factor -laulukilpailussa vuonna 2016 toiseksi sijoittunut suomalaislaulaja Saara Aalto, 33, kertoo hänen hämmentävästä viikonlopun käänteestä.

Saara julkaisi tänään perjantaina (23.4.) kuvan kahdesta ahvenesta. Laulajatähden mukaan Meri on lähtenyt viikonlopuksi pois ja jättänyt Saaralle tämän yllättävän lounasehdotuksen.

Videotarinoiden julkaisut ovat nähtävillä 24 tunnin ajan niiden julkaisemisesta.

- Meri lähti viettämään viikonloppua muualle ja jätti minulle nämä kaksi kalaa. "Tuossa on lounaasi rakas", Saara kirjoitti kuvaan vapaasti suomennetuna.

- Tietääkö kukaan, mitä minä näillä teen? Saara kyseli.

Lue myös: Laulaja raivosi vaimolleen kuin pikkulapsi! Saara Aalto kertoo avoimesti riippuvuudestaan: ”Samalla tavalla kuin alkoholistilta otetaan pois pullo viinaa”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saara Aalto (@saaraaalto)

Avioituivat salaa

Saara ja Meri astuivat viime vuoden keväällä avioon. He kertoivat asiasta tiedotteessa viime huhtikuun loppupuolella, kun laulaja ilmoitti olevansa rouva. 

Lue myös: Salahäät! Saara Aalto on nykyään rouva - yhteinen bisnes Meri-vaimon kanssa! 

Pariskunta meni salaa naimisiin, vaikka Saara oli vihjaillut Seiskalle häistä joulukuussa 2019. 

- En edes paljasta, olenko käynyt sovittamassa hääpukuja! Kuulette varmasti, kun häät ovat. Kyseessä on meidän juhlamme, joten en uskalla kertoa mitään ilman Merin lupaa, Saara kertoi tuolloin kutsuvierastilaisuudessa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saara Aalto (@saaraaalto)

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Atte Kajova, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!