fbq
Uutiset
29.04.2020 13:07
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Sami Tuunanen
Saara Aalto
Salahäät! Saara Aalto on nykyään rouva - yhteinen bisnes Meri-vaimon kanssa!
Uutiset
29.04.2020 13:07
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Sami Tuunanen

Euroviisuissa Suomea vuonna 2018 edustanut Saara Aalto, 32, on nykyään rouva Aalto. Saara ja hänen kumppaninsa Meri ovat menneet naimisiin tänä keväänä. Asia käy ilmi tiedotteesta, joka koskee nettikeikkaa. Koronan takia live-esiintymiset on peruttu aina hamaan tulevaisuuteen saakka, joten Saara aikoo pitää vappupäivänä Queens Live -synttärikonsertin.

Lauantaina Saara nimittäin täyttää 33 vuotta. Koronaeristys pakottaa artistit kekseliäisyyteen. Jotta hengentuotteet löytävät oikean ylesön, alkavat Saara ja Meri yhteisen podcastin No Fear -brädin alla. 

Salahäät

Viime jouluna Seiska tapasi Saaran eräässä kutsuvierastilaisuudessa.
Tuolloin laulaja ei "uskaltanut" kertoa tulevista häistään mitään. Myös hääpäivä pysyi vain asianosaisten tiedossa.

- En edes paljasta, olenko käynyt sovittamassa hääpukuja! Kuulette varmasti, kun häät ovat. Kyseessä on meidän juhlamme, joten en uskalla kertoa mitään ilman Merin lupaa.

Nyt kuitenkin kävi niin, että pariskunta ei kertonutkaan mitään rakkauden juhlastaan. Samaisessa joulukuun haastattelussa Saara muuten mainitsi, että hän ja Meri rakastavat pelata lautapelejä. Nyt eristysaikoina, kun keikkakiireet ovat pakkotauolla, niin kotoisa lautapeliharrastus on takuulla saanut ansaitsemansa huomion.