fbq
Shirly Karvinen ja Siim Liivik ovat tunteneet toisensa pitkään.

Roihahtiko Shirly Karvisen ja kiekkotähti Siim Liivikin välillä lempi tv-kuvauksissa? Pitkä yhteinen tausta!

Ex-missi ja radiojuontaja Shirly Karvinen, 25, erosi hiljattain Gladiaattorit-ohjelmasta tutusta Vertti Harjuniemestä, 34. Sen jälkeen Seiska on saanut useita vinkkejä, joiden mukaan Shirly on viihtynyt tiiviisti jääkiekkoilija Siim Liivikin, 30, seurassa. Seiskan tarkkasilmäiset lukijat ovat bonganneet Shirlyn ja Siimin yhdessä niin Turun Ruisrockissa kuin Helsingin yössä.

Eronneella Miss Suomi Shirly Karvisella jo lohduttaja? Tiiviisti yhdessä jääkiekkotähden kanssa!

Seiskan saaman tiedon mukaan Siim ja Shirly ovat tunteneet toisensa jo vuosia.

Ystävyys syveni, kun kaksikko osallistui juhannuksen alla syksyllä alkavan Fort Boyard -sarjan kuvauksiin. Shirly ja Siim kilpailivat samassa joukkueessa Salatut elämät -näyttelijä Mikko Parikan kanssa.

Siim Liivik on vieraillut JVG:n Häissä-kappaleella taiteilijanimellä Märkä Simo.
Siim Liivik on vieraillut JVG:n Häissä-kappaleella taiteilijanimellä Märkä Simo.

Seiska ei tavoittanut Shirlyä kommentoimaan kaksikon välejä.

Oho, eronnut Shirly Karvinen käänsi uuden sivun elämässään - muutti äkisti ulkonäköään: ”Vanha minä on palannut!”

Shirlyn ja Vertin suhde päättyi eroon juhannuksen alla. Lähipiiristä kerrotaan eron syyksi parin erilaiset tulevaisuuden suunnitelmat. Ero oli Shirlyn päätös.

Shirly haluaa keskittyä kovassa nosteessa olevaan uraansa radiossa ja televisiossa. Vertti puolestaan olisi ollut halukkaampi asettumaan paikoilleen ja perustamaan perheen.

Näihin erimielisyyksiin Shirly Karvisen ja Vertti Harjuniemen suhde kaatui: Vauvahaaveet aiheuttivat eron – ”Molemmat hajalla!”

Shirlyn jättämä Vertti matkusti viime viikolla lomalle Lappiin poikaporukalla. Hän julkaisi Instagramissa videon, jossa hyräili Popedan Lihaa ja perunaa -kappaletta. Videolle tallentuivat sanat ”En kaipaa rinnalleni prinsessaa. Mä tiedän, ongelmia niistä saa”.

Shirly Karvisen jättämä Vertti Harjuniemi lähetti somessa jäätävät terveiset ex-rakkaalleen: "En kaipaa vierelleni prinsessaa!"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ilmeisesti suhteen päättyminen on ollut Vertille kova paikka.

Siim ja Shirly kilpailevat ensi syksynä MTV3:lla nähtävässä Fort Boyard -sarjassa.