fbq
Uutiset
17.07.2018 07:14
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Juhamatti Nieminen
Shirly Karvinen jätti Vertti Harjuniemen.
Näihin erimielisyyksiin Shirly Karvisen ja Vertti Harjuniemen suhde kaatui: Vauvahaaveet aiheuttivat eron – ”Molemmat hajalla!”
Uutiset
17.07.2018 07:14
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Juhamatti Nieminen

Viime viikolla Seiska paljasti, että ex-missi Shirly Karvinen on jättänyt Gladiaattorit-ohjelmasta tutun miesystävänsä Vertti Harjuniemen.

Lue lisää: Sokkiero! Ex-missi Shirly Karvinen jätti Gladiaattorit-rakas Vertti Harjuniemen!

Lähipiiristä kerrotaan, että ero on tapahtunut pian sen jälkeen, kun Shirly palasi takaisin Suomeen Fort Boyard -sarjan kuvauksista.

– He viettivät jo juhannuksen erillään. Shirly juhli isossa tyttöporukassa Helsingissä, kun Vertti nautti juhlasta muualla. Suhteessa on ollut jo useita kuukausia vaikeuksia erimielisyyksien takia, lähipiiri kertoo Seiskalle.

Eron jälkeen Shirly poisti kaikki pariskunnan yhteiskuvat eri sosiaalisista medioista.

Shirly ja Vertti ehtivät olla yhdessä kaksi vuotta. He suunnittelivat yhteenmuuttoa, joka jäi kuitenkin ainoastaan haaveeksi.
Shirly ja Vertti ehtivät olla yhdessä kaksi vuotta. He suunnittelivat yhteenmuuttoa, joka jäi kuitenkin ainoastaan haaveeksi.

Shirly päätti erosta

Seiskalle kerrotaan eron olleen Shirlyn päätös, vaikka Vertti olisi halunnut jatkaa suhdetta. Ongelmaksi nousivat erilaiset tulevaisuuden tavoitteet.
Lähipiirin mukaan Vertti olisi halunnut asettua paikoilleen ja perustaa perheen, ja Shirly haluaa keskittyä hyvässä nosteessa olevaan uraansa radiossa ja televisiossa.

– Molemmat ovat olleet hajalla suhteen päättymisen takia, mutta ovat onnistuneet etenemään asiassa päätymättä riitoihin keskenään, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Gladiaattorit-Vertti Harjuniemen jättänyt Shirly Karvinen muutti uuteen kotiin ilman exäänsä: ”Maailman hirveimpiä asioita mitä tiedän!”

Pariskunta nähtiin vielä toissa viikonloppuna yhdessä Rantasalmella sijaitsevan Järvisydän-elämyshotellin uuden vip-loungen avajaisissa.
Suhteen päättymiseen ei liity kolmansia osapuolia.

Seiska tavoitti Shirlyn, joka ei halunnut kommentoida eroa.

Shirly poseerasi iloisena Seiskan kuvaajalle Ruisrockissa toissa viikonloppuna.
Shirly poseerasi iloisena Seiskan kuvaajalle Ruisrockissa toissa viikonloppuna.

Lue myös: Sokkiero mullisti Shirly Karvisen kesäsuunnitelmat - Jutta Gustafsbergin ökyhäät vaihtuvat tyttöporukan bilereissuun!

Suhdekriisi jo aiemmin

Shirlyn ja Vertin suhde ei ajautunut ongelmiin ensimmäistä kertaa. Seiska uutisoi maaliskuussa 2017 pariskunnan välien olleen koetuksella erilaisten elämäntapojen takia Miss Universum -kisojen jälkeen. Tuolloin he saivat kuitenkin setvittyä ongelmansa puhumalla.

Lue myös: Suhdevaikeudet selättänyt Shirly Karvinen julistaa rakkautta: Mun muuttunut mies!

– Olen menevämpi kuin Vertti. Universumien jälkeen asioiden yhteen sovittaminen oli hankalaa. Jouduimme keskustelemaan paljon, että pääsimme asioiden yli. En ole seurustelukumppanina lepertelijä, Shirly kertoi tuolloin Seiskalle.