fbq
Uutiset
17.07.2018 14:41
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Shirly Karvinen ja Vertti Harjuniemi
Shirly Karvisen jättämä Vertti Harjuniemi lähetti somessa jäätävät terveiset ex-rakkaalleen: "En kaipaa vierelleni prinsessaa!"
Uutiset
17.07.2018 14:41
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi viime torstaina vuoden 2016 Miss Suomen, nykyisin radiojuontajana ja tv-kasvona tunnetun Shirly Karvisen ja Gladiaattorit-sarjasta tutun Vertti Harjuniemen suhteen päättyneen. 

Eron syyksi paljastuivat parin erilaiset tulevaisuuden suunnitelmat. Shirly haluaa keskittyä tällä hetkellä kovassa nosteessa olevaan uraan radiossa ja televisiossa, kun taas 9 vuotta vanhempi Vertti olisi ollut valmis asettumaan paikoilleen ja perustamaan perheen.

Lähipiiristä kerrotaan, että ero oli täysin Shirlyn päätös.

TAUSTAA: Näihin erimielisyyksiin Shirly Karvisen ja Vertti Harjuniemen suhde kaatui: Vauvahaaveet aiheuttivat eron – ”Molemmat hajalla!”

Shirlyn jättämä Vertti matkusti eilen maanantaina (16.7.) lomalle Lappiin poikaporukalla. Hän on julkaissut tien päältä Instagramin Stories-osiossa videotarinan, jossa hyräilee autossa soivaa Popedan Lihaa ja perunaa -kappaletta. Videolle ovat tallentuneet sanat ”En kaipaa rinnalleni prinsessaa. Mä tiedän, ongelmia niistä saa”.

Vertti Instagramissa

Videosta päätellen suhteen päättyminen on ollut kova paikka Vertille, joka haluaa julkisesti kuittailla ex-rakkaalleen.

LUE: Sokkiero! Ex-missi Shirly Karvinen jätti Gladiaattorit-rakas Vertti Harjuniemen! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »