Uutiset
Katso kuva!

Oho, eronnut Shirly Karvinen käänsi uuden sivun elämässään - muutti äkisti ulkonäköään: ”Vanha minä on palannut!”

20.07.2018 14:17

Kuten Seiska viime viikolla uutisoi, vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen erosi juhannuksen alla miesystävästään, Gladiaattorit-ohjelmasta tutusta Vertti Harjuniemestä. Pariskunta ehti seurustella kaksi vuotta.

LUE: Sokkiero! Ex-missi Shirly Karvinen jätti Gladiaattorit-rakas Vertti Harjuniemen! 

Seiskan tietojen mukaan ero oli Shirlyn päätös, sillä Vertti olisi halunnut jatkaa suhdetta. Suhteen ongelmaksi nousivat erilaiset tulevaisuuden tavoitteet.

Lähipiirin mukaan Vertti olisi halunnut asettua paikoilleen ja perustaa perheen, ja Shirly haluaa keskittyä hyvässä nosteessa olevaan uraansa radiossa ja televisiossa.

– Molemmat ovat olleet hajalla suhteen päättymisen takia, mutta ovat onnistuneet etenemään asiassa päätymättä riitoihin keskenään, Seiskalle kerrottiin.

TAUSTAA: Näihin erimielisyyksiin Shirly Karvisen ja Vertti Harjuniemen suhde kaatui: Vauvahaaveet aiheuttivat eron

Vertti ei ilmeisesti ole ottanut eroa kovinkaan hyvällä, ja personal trainerina työskentelevä komistus lähetti äskettäin tylyt terveiset Shirlylle sosiaalisessa mediassa.

LUE LISÄÄ: Shirly Karvisen jättämä Vertti Harjuniemi lähetti somessa jäätävät terveiset ex-rakkaalleen: "En kaipaa vierelleni prinsessaa!"

"Tiiätkö sen fiiliksen"

Shirly puolestaan on eron jälkeen päättänyt ottaa uuden suunnan elämässään. Kaunotar julkaisi torstaina kuvan käytyään parturissa. Shirly vaihtoi hiustyylinsä takaisin kokotummaan, ja tyyli muistuttaa nyt paljon Shirlyn parin vuoden takaista tyyliä.

- Tiiätkö sen fiiliksen kun käännät uuden sivun elämässä ja tukka kaipaa myös jotain uutta. (tää taitaa olla enemmän naisten juttu..) Vanha minä on palannut, Shirly kirjoitti.

Tältä Shirly näytti ennen tyylimuutosta.

 

Kaikki hyvin ✨ #iloinensirpa

Henkilön SIRPA 👑 (@shirlykarvinen) jakama julkaisu

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!