
Riku Rantala maistoi kanadanhanhea Madventures Suomessa - näin hän kuvailee erikoista makuelämystä
Riku Rantala kertoi Seiskalle Madventures Suomi -sarjan kokemuksistaan MTV:n lehdistötilaisuudessa.
Kyseinen "Stadi-jakso" on hyvin erikoinen, sillä siinä Tunna Milonoff saa tehtäväkseen metsästää kanadanhanhen ja syödä sen. Myös Riku maistoi linnun lihaa.
- Sehän oli aivan jäätävän hyvää, Riku muistelee Seiskalle.
Ruuan valmistusprosessi ja sen maistaminen oli hänelle merkittävä kokemus.
- Ravintola Nokka on yksi Suomen edelläkävijöitä lähiruuan ja puhtaiden suomalaisten makujen tekijänä. Ravintolan keittiöpäällikkö Ari Ruoho on myös itse metsästäjä ja kotoisin pääkaupunkiseudulta. Hän valmisti sen siellä saaristossa.
- Oli mieletöntä, että muutaman sadan metrin päästä sijaitsi Presidentinlinna, ja siinä me istuttiin metsästysvaatteet päällä ja grillattiin sitä lintua, Riku sanoo iloisesti.
Riku nähdään Suurmestarin tuoreella kaudella. Ohjelma alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa la 16.4. klo 20.