fbqRaskaana oleva Anna Puu julkaisi harvinaisen yhteiskuvan Jukka Immosen kanssa: "Sun kaa saan tehdä ainaski musiikkia, remppaa, reissuja, ruokaa ja vauvoja" | Seiska
Katso kuva!
Anna Puu

Raskaana oleva Anna Puu julkaisi harvinaisen yhteiskuvan Jukka Immosen kanssa: "Sun kaa saan tehdä ainaski musiikkia, remppaa, reissuja, ruokaa ja vauvoja"

Kotimaa | 14.04.2021 18:32

Muusikko Anna Puu (oik. Puustjärvi), 39, julkaisi Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan puolisonsa Jukka Immosen, 43, kanssa tämän syntymäpäivän kunniaksi. Kuvassa pariskunta poseeraa remonttivaatteet päällä keskellä työmaata, sanan varsinaisessa merkityksessä.

Hyvää syntymäpäivää rakas ALL-IN-ONE -mies Jukka Immonen. Sun kaa saan tehdä ainaski musiikkia, remppaa, reissuja, ruokaa ja vauvoja, viimeisillään raskaana oleva muusikko kiittelee tuottajamiestään.

Lue myös: Anna Puu julkaisi tunteikkaan kirjoituksen raskausajasta - vihjailee myös uudesta musiikista: "Kyllä se tuleva levykin sieltä sit joskus pullahtaa, mut hoidetaan tää yks pulla ekaks!"

Onnitteluja sataa

Kuva onkin kerännyt tuhansia tykkäyksiä sekä lukuisia onnentoivotuksia. Kommentoijien joukosta löytyy esimerkiksi Sunrise Avenuen nokkamies Samu Haber sekä muusikko Chisu.

Mitä muuta sitä ihminen enää tarvitsee (sydän), kyselee yksi kommentoija.

Ei tuu kyllä hirveesti muuta mieleen, rakastaan hehkuttanut Anna vastaa sydänsilmäisen hymiön kera.

Lue myös: Anna Puun raskausvatsa kasvaa - julkaisi hauskan kuvan hupaisalla vertauksella

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial)

Harrastuksena remontointi

Seiska uutisoi viime heinäkuussa Annan ja Jukan ostaneen itselleen hulppean remonttikohteen. Uusioperheen lemmenpesä on peräti 560-neliöinen omakotitalo. Kaksikerroksisen jättiasunnon alekerrassa on muun muassa uima-allas ja biljardiosasto sekä baari.

Lukaali ehti olla myynnissä reilun vuoden. Sen alkuperäinen myyntihinta oli 1,9 miljoonaa mutta laski 1,5 miljoonaan.

Lue myös: Hulppean 1,5 miljoonan euron kodin ostanut Anna Puu: "Meiltä loppuivat kaikki mökit, mitä voi rempata, niin piti sitten ostaa talo!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial)

Laululintu kertoi Seiskalle remonttiprojektistaan viime vuonna The Voice of Finland -ohjelman pressitilaisuudessa.

– Tykätään tommoisista projekteista, voisi sitä kutsua jopa harrastukseksi. Meiltä loppuivat kaikki mökit, mitä voi rempata, niin piti sitten ostaa talo, laulaja naureskeli tuolloin.

Kommentoi kolmiodraamahuhuja

Pariskunta on seurustellut vuodesta 2016 lähtien, ja heidän ensimmäisen yhteisen lapsensa laskettu aika on tänä keväänä. Anna kertoi ilouutisesta joulukuussa Instagram-tilillään. Laulajalla on yksi lapsi aikaisemmasta suhteestaan. Annan esikoinen syntyi vuonna 2010.

Lue myös: Anna Puun, 38, ja tuottaja Jukka Immosen, 42, yllättävä ilouutinen: Yhteinen vauva tulossa! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial)

Jukka on puolestaan yksi Suomen menestyneimpiä tuottajia musiikkibisneksessä. Jukka seurusteli aiemmin laulaja Jenni Vartiaisen kanssa. Jukan, Jennin ja Annan välille maalailtiin kolmiodraamaa aiemmin, kun tuoreet erot ja uudet suhteet tulivat ilmi. Suorasanainen Anna ottikin asiaan kantaan elämänkertateoksessaan Minä olen Anna Puu, joka ilmestyi vuonna 2019.

Tiesin jo kirjoitusvaiheessa, että minun ja Jennin välit nostetaan otsikoihin. Huvittavinta on, että ihmiset piirtävät omia aikajanoja ja kuvittelevat olemattomia kolmiodraamoja. Jos joku voi olla kauempana kolmiodraamasta, se on ehdottomasti minun ja Jukan suhde. Halusin kertoa kirjassa, ettei minun ja Jennin välillä ole mitään draamaa! Elämäni ei ole saippuaoopperaa, Anna kirjoitti.

Lue myös: ”Elämäni ei ole saippuaoopperaa!” Anna Puu tyrmää väitteet Jenni Vartiaisen ja tuottajarakkaan kolmiodraamasta!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Aleksi Alku, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!