Anna Puu julkaisi tunteikkaan kirjoituksen raskausajasta - vihjailee myös uudesta musiikista: "Kyllä se tuleva levykin sieltä sit joskus pullahtaa, mut hoidetaan tää yks pulla ekaks!"

Uutiset | 24.01.2021 17:03

Laulaja Anna Puu, 38, paljasti joulukuun alussa ilouutisen, että hän odottaa lasta yhdessä avopuolisonsa, musiikkituottaja Jukka Immosen, 42, kanssa. 

Anna julkaisi tänään kuvan raskausvatsastaan pitkän kirjoituksen kera Instagram-tilillään. Anna kertoo raskauden alkuajan sujuneen jopa yllättävän hyvin. 

Lue myös: Anna Puun, 38, ja tuottaja Jukka Immosen, 42, yllättävä ilouutinen: Yhteinen vauva tulossa!

Laulajan mukaan peruuntuneet keikat ovat johtaneet siihen, että hänellä on rauhallisempi olo.

Ajatuksia kasvavasta käsinojasta ja vähän muustakin... Tykkään tästä ajasta enemmän kuin mitä osasin odottaa. Viime kertaa toki varjostaa muisto epämukavuuden tunteesta kun keikkailin tässä tilassa ja painin artistiminän ja siviiliminän kanssa. No, nyt sitä mahdollisuutta ei edes olisi, joten saan ihan rauhassa pyöriä omassa kuplassani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial)

Anna kertoo nauttineensa paljon liikunnasta viime aikoina.

Liikunta on ollu alun pahoinvointiviikkojen jälkeen pelastus! Käyn jumppaamassa pari kertaa viikossa. Joulun aikaan sovittiin Maria Veitolan kanssa et aletaan käydä kerran viikossa avannossa ja hyvin ollaan saatu pidettyä siitä kiinni. Padelin aloitin syksyllä ja ens kuussa tunnit taas jatkuu.. Saas nähdä kuinka ketterästi pystyn vielä juoksemaan pallon perässä! Onneks kohta alkaa myös joogatunnit (tosin varmaankin etänä, koska..huoh..ei tää koronatilsu vielä oo paremmaksi muuttunu), niin saa kaikki jumit auki. Rehellisyyden nimissä ja kaiken vastapainoksi oon myös makoillu paljon sohvalla ja tapittanu sarjoja. Viimeksi katsottiin Disney+:lta Mandalorean ja kaikki siihen liittyvät making of -jaksot (todella inspiroivaa jos sellainen kiinnostaa).

Lue myös: Anna Puun raskausvatsa kasvaa - julkaisi hauskan kuvan hupaisalla vertauksella

Anna vihjailee myös uudesta musiikista. Hän kertoo viettäneensä aikaa studiolla, elokvamusiikin sekä omien biisien parissa. Anna haluaa kuitenkin keskittyä ensin raskauteen, joten fanit saavat odottaa ainakin jonkin aikaa vielä. 

Lue myös: Tuottajarakkaansa kanssa ökytaloaan remontoiva Anna Puu: Olemme parempi remppapari kuin pariskunta!

Laulajan mukaan pariskunnan talon keskeneräinen remontti on aiheuttanut stressiä viime aikoina. Anna kuitenkin suhtautuu remppaan positiivisella asenteella ja toteaa kirjoituksessaan, että asioilla on tapana järjestyä.

Niin ja oon ollu myös studiolla tekemässä vähän leffamusaa ja kirjottanu uusia biisejä. Et kyllä se tuleva levykin sieltä sit joskus pullahtaa, mut hoidetaan tää yks pulla ekaks! Mieli on siis enimmäkseen rela, mikä on mulle semiharvinaista. Ainoat pinnan kiristymiset ja sydämentykytykset aiheuttaa meneillään oleva taloremppa ja sen valmistumisaikataulu, mut sitäkin yritän lähestyä ajatuksella: "Se menee niin kuin se menee". Vähän niinku kaikki muukin elämässä. Mahdollisimman seesteistä sunnuntaita tyypit!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!