Uutiset

Hulppean 1,5 miljoonan euron kodin ostanut Anna Puu: "Meiltä loppuivat kaikki mökit, mitä voi rempata, niin piti sitten ostaa talo!"

28.08.2020 14:31

Seiska uutisoi heinäkuun lopulla, että laulaja Anna Puu, 38, ja tuottaja Jukka Immonen, 42, ovat ostaneet uusioperheelleen hulppean miljoonakodin pääkaupunkiseudulta.

Lue myös: Anna Puu kävi asuntokaupoilla – osti rakkaansa kanssa 1,5 miljoonan jättilukaalin!

Rakastavaisten lemmenpesä on peräti 560-neliöinen omakotitalo. Kaksikerroksisen jättiasunnon alekerrassa on muun muassa uima-allas ja biljardiosasto sekä baari.

Lukaali ehti olla myynnissä reilun vuoden. Sen alkuperäinen myyntihinta oli 1,9 miljoonaa mutta laski 1,5 miljoonaan.

Lue myös: ”Elämäni ei ole saippuaoopperaa!” Anna Puu tyrmää väitteet Jenni Vartiaisen ja tuottajarakkaan kolmiodraamasta!

Anna Puu
Anna on yksi The Voice of Finlandin tähtivalmentajista.

"Remonttiharrastus"

Anna nähdään tänä syksynä taas The Voice of Finlandin tähtivalmentajana. Laulaja kertoi uudesta remonttiprojektistaan ohjelman pressitapahtumassa. 

- Uusi talo on iso projekti, kun se oli lähes alkuperäisessä kunnossa. Talo rempataan lattiasta kattoon ja tehdään kaikki uusiksi. 

Lue myös: Tässä on Anna Puun ja tuottaja Jukka Immosen uusi lemmenpesä – jättilukaali tunnetaan hittielokuvasta ja Paula Vesalan musiikkivideosta!

Annan mukaan remppaprojektit ovat pariskunnan mieleen.

- Tykätään tommoisista projekteista, voisi sitä kutsua jopa harrastukseksi. Meiltä loppuivat kaikki mökit, mitä voi rempata, niin piti sitten ostaa talo, laulaja naurahti.

Anna Puu ja jUkka
Linnan juhlien vastaanotto vuonna 2018 oli hänen ja Jukan ensimmäinen julkinen yhteisesiintyminen.

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!