fbq
Kotimaa
14.10.2021 12:32
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Martina Aitolehti
Pyhä jysäys! Martina Aitolehti pukeutui maailman lyhyimpään glittermekkoon - katso kuva
Kotimaa
14.10.2021 12:32
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Kohukaunotar Martina Aitolehti, 39, julkaisi kuuman otoksen kulisseista kiireisenä kuvauspäivänä. Vauhtia piisasi sen verran, että jo valmiiksi todella lyhyen mekon helma oli kääriytynyt rullalle entistäkin lyhyemmäksi.

Lue myös: Shokkiero! Martina Aitolehti hylkäsi Hannun – oliko lätkärakkaan raiskaussyyte liikaa?

Nauravaisen Martinan hohtavan glittermekkokokonaisuuden kruunasivat huikeat tolppakorkkarit sekä kultaiset korvakorut.

Pitkä nainen lyhyt hame toimii aina... rock, kehaisi eräs Martinan Instagram-seuraajista.

Lue myös: Eronnut kohupari jälleen yhdessä! Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen lastasivat Lahdessa kaljaa ostoskärryyn – kuva!

Hannu-rakkaan synttärit

Seiska on viime aikoina uutisoinut hyvinvointivalmennuskursseja vetävän Martinan ja ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen suhdekäänteistä. Raiskaussyytteen saanut Hannu vietti keskiviikkona (13.10.) 38-vuotissyntymäpäiviään Martinan seurassa avoimesti. Seiska myös uutisoi Martinan antaneen Hannulle merkittävän lahjan. 

Hannu jakoi syntymäpäivänään Instagramin videotarinoissaan kuvan Pradan sinisestä tuotteesta, jonka saatteena oli viesti Martinalta:

- Niin kauan kun kuljet joka paikassa, niin kuin juoksisit ensimmäistä kertaa niityn poikki, olet kevyt ja onnellinen, et murehdi ilmettä elämän kasvoilla. Paljon onnea rakas

Pariskunta vietti juhlapäivää muun muassa urheillen ja ravintolassa, jossa Hannu sai eteensä herkullisten juomien lisäksi kakkupalan, jossa paloi kynttilä.

 Lue myös: Romanttisella päivällisellä: Martina Aitolehti onnitteli hempeästi Hannu Pikkaraista tärkeän päivän kunniaksi ja antoi merkittävän lahjan

Tilaa Seiskan uutiskirje! »