fbq
Kotimaa
23.06.2021 09:04
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Shirly Karvinen ja Sanni
Sannin kanssa viihtyvä Shirly Karvinen avoimena rakkauselämästään Me Naisissa: "Ihastuminen naiseen vapautti jotakin"
Kotimaa
23.06.2021 09:04
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Radiojuontaja ja vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen kertoo tuoreen Me Naisten haastattelussa avoimesti siitä, miltä on tuntunut tulla kaapista ulos ja kertoa läheisille ihastumisestaan naiseen.

Seiska on jo viime vuoden lopulta asti uutisoinut Shirlyn ja poptähti Sannin läheisistä väleistä. Seiska on saanut kuvia vinkkejä kaksikon liikkeistä yhdessä Helsingissä liki viikoittain ja usein pari on keskenään avoimen hempeissä väleissä.

Lue myös: Käsi kädessä onnellisina! Sanni ja Shirly Karvinen hempeilivät avoimesti rakastuneina Helsingissä - katso kuvat!

Shirly ja Sanni eivät ole pitäneet sosiaalisessa mediassakaan kynttilää vakan alla, vaan ovat kommentoineet avoimesti toistensa päivityksiä sydämin ja toukokuussa Shirly tunnusti avoimesti rakkauttaan laulajalle tämän syntymäpäivänä.

Lue lisää: Nyt se on virallista! Shirly Karvinen julkaisi avoimen rakkaudentunnustuksen Sannille - laulajatähdeltä kaikenkertova reaktio

Katso alta Sannin ja Shirlyn pussailuvideo viime vuoden lopulta!

 

"En elänyt itseäni varten"

Me Naisissa Shirly sanoo kertoneensa lähipiirille ihastuksestaan naiseen jo siinä vaiheessa, kun Seiska alkoi uutisoida Shirlystä ja Sannista läheisissä väleissä. Läheiset ovat suhtautuneet asiaan positiivisesti, mikä on ollut juontajakaunottarelle helpotus.

Aiemmin miesten kanssa seurustellut Shirly ei kuitenkaan halua nytkään määritellä seksuaalisuuttaan tiukkojen rajojen sisälle joko homo- tai biseksuaaliksi.

Lue myös: Pussailukuvat ja video julki! Sannilla ja Shirly Karvisella estotonta menoa Jyväskylässä – julkkiskaunottaret antautuivat tunteiden vietäväksi baariyleisön edessä!

Uudenlainen suhde-elämä alkoi avautua itsetutkiskelun kautta sen jälkeen, kun hän syksyllä erosi miesystävästään. Suhde oli kaatunut samoihin asioihin kuin aiemmatkin.

– Huomasin itsekin saman kaavan. Mitä pidemmälle suhteet etenivät, sitä enemmän minusta tuntui, että en pystynyt hengittämään. En ollut onnellinen, vaikka olin saavuttanut päässäni rakentamani mielikuvan miehestä ja yhteisestä kodista, Shirly sanoo Me Naisissa.

Ajatukset kihlautumisesta ja lapsista vain ahdistivat Shirlyä.

– En elänyt itseäni varten, ja se teki minusta onnettoman.

Lue myös: Ooh! Näin Sanni ja Shirly Karvinen kommentoivat kuhertelun täyteistä viikonloppuaan somessa – ”Elämä on tosi jees!”'

Shirly (vas.) ja Sanni kuvattiin yhdessä keväällä.
Shirly (vas.) ja Sanni kuvattiin yhdessä keväällä.

 

"Annoin itselleni luvan ihastua"

Ulkomaalaisen taustansa, ulkonäkönsä ja missiroolinsa takia Shirly sanoo yrittäneensä olla kuin kaikki muutkin, mutta hiljalleen mieleen alkoivat tulla samat ajatukset kuin mitä hän oli jo nuorena pohtinut omasta seksuaalisuudestaan.

– Annoin itselleni ensimmäistä kertaa oikeasti luvan miettiä muita vaihtoehtoja. Tärkeintä koko prosessissa oli, että oppisin tuntemaan itseni. Mutta pelkästään se, että annoin itselleni hypoteettisesti luvan ihastua myös naiseen, vapautti jotakin.

Sanni ja Shirly eivät ole vielä avoimesti ja virallisesti julkisuudessa kertoneet olevansa parisuhteessa.

Lue myös: "Ihastut ihmiseen, et sukupuoleen?" Näin laulaja Sanniin yhdistetty missikaunotar Shirly Karvinen vastasi seuraajansa rakkauskysymykseen!

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »