Katso kuvat!
Sanni ja shirly

Käsi kädessä onnellisina! Sanni ja Shirly Karvinen hempeilivät avoimesti rakastuneina Helsingissä - katso kuvat!

Kotimaa | 28.05.2021 13:33

Seiska paljasti viime vuoden joulukuussa laulaja Sanni Kurkisuon, 28, ja juontaja Shirly Karvisen, 28, pussailleen baarissa, jonka jälkeen parin välit ovat lähentyneet entisestään. 

Keskiviikkona (26.5.) he kutsuivat toisiaan sosiaalisessa mediassa julkisesti rakkaiksi, ja nyt heidän hempeilyään on havaittu Helsingin keskustassa asti. 

Seiskan lukija oli nähnyt kaksikon kävelemässä käsi kädessä pitkin Aleksanterinkatua torstai-iltana. Käsikkäin kulkeneet Sanni ja Shirly tulivat Senaatintorin suunnasta ja kääntyivät kohti rautatieasemaa tavaratalo Stockmannin nurkilta.

Lue myös: Paparazzikuvat julki! Shirly Karvinen ja Sanni nauttivat toistensa seurasta Helsingin hienostoalueella!

Laulaja ja juontaja olivat molemmat hyvällä tuulella, sillä lukijan mukaan he hymyilivät ja puhuivat toisilleen hyvin lempeästi. 

- Vaikuttivat todella onnellisilta, Seiskalle kerrotaan. 

sanni ja shirly kävey
Kaksikon läheisistä väleistä on supistu kohta puoli vuotta.

Rakkauden tunnustukset

Sanni täytti keskiviikkona vuosia ja julkaisi Instagram-tilillään suloisen päivityksen, jossa hän kiitteli saamistaan onnitteluista. Samaisen julkaisun kommenteissa oli kuitenkin paljon kiinnostavampi asia, kun Shirly kutsui laulaja rakkaakseen. 

Lue lisää: Nyt se on virallista! Shirly Karvinen julkaisi avoimen rakkaudentunnustuksen Sannille - laulajatähdeltä kaikenkertova reaktio 

Kommenttiin artisti vastasi lemmekkäästi punaisen sydämen saattelemana. 

Kaikki alkoi

Kaksikon yhteinen taival tuli julkisuuteen sen jälkeen, kun he olivat romanttisissa tunnelmissa marraskuun loppupuolella. Tuolloin heidät nähtiin suutelemassa baarissa Jyväskylässä. 

Lue myös: Sanni ja Shirly Karvinen käänsivät katseita Lapissa – nauttivat juomia hotellin aulabaarissa 

Seiskan tietojen mukaan kaksikko viihtyi Lapin lumisissa maisemissa yhdessä joulun alla. Tuolloin Seiskalle tuli useita vinkkejä Sannin ja Shirlyn läheisistä tunnelmista. 

– He kävelivät minua vastaan rovaniemeläisen Revontuli-kauppakeskuksen käytävällä juuri ennen jouluaattoa. Sanni ja Shirly eivät yrittäneet peitellä lämpimiä välejään, sillä he kävelivät käsi kädessä, eikä kummallakaan ollut kasvomaskia, Seiskalle kerrottiin tuolloin.

sanni ja shirly käsikädess
Kaksikon kädet pysyivät tiukasti kiinni toisissaan. 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Lukijakuvat, Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!