fbq
Kotimaa
27.05.2021 15:38
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sanni ja shirly
Nyt se on virallista! Shirly Karvinen julkaisi avoimen rakkaudentunnustuksen Sannille - laulajatähdeltä kaikenkertova reaktio
Kotimaa
27.05.2021 15:38
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Laulaja Sanni Kurkisuon, 28, ja juontaja Shirly Karvisen, 28, läheisestä suhteesta on supistu siitä asti, kun Seiska paljasti kaksikon pussailleen baarissa viime marraskuussa.

Nyt näyttäisi siltä, että suhde on edennyt siihen pisteeseen, että pariskunta on valmis kertomaan siitä myös julkisuudessa. Eilen syntymäpäiviään viettänyt Sanni sai keskiviikkona Instagram-päivityksensä kommentteihin avoimen rakkaudentunnustuksen vuoden 2016 Miss Suomelta. 

Lue myös: Paparazzikuvat julki! Shirly Karvinen ja Sanni nauttivat toistensa seurasta Helsingin hienostoalueella!

Shirlyn lemmekäs viesti oli kaikessa kauneudessaan lyhyt ja ytimekäs. 

- RakassssssShirly kirjoitti.

Sanni vastasi kullalleen vähintään yhtä lemmekkäästi. Laulaja kirjoitti Shirlylle niin ikään ytimekkäästi "Sä" ja lisäsi perään punaisen sydämen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SANNI (@sannivirallinen)

Kiitti onnitteluista

Sanni kiitteli Instagram-päivityksessä kaikkia syntymäpäiväonnitteluista. Julkaisussaan hän paljasti, että ei osannut nuorena arvatakaan, missä olisi aikuisena. 

- Kun väsäilin yläasteella unelmakarttoja kahvipäissäni, ja liimailin lehdistä kuvia kartonkiin, en tiennyt, miten moni niistä jutuista olisi osa minun elämää nyt. Aikuisuusmyytti tosin edelleen auki, Sanni kertoi.

Lue myös: Suutelivat toisiaan! Laulaja Sanni ja Shirly Karvinen kuhertelivat estottomasti – kaiken kertova video!

Vaikeuksia laulajan elämässä tuottavat vielä asioista kieltäytyminen ja ajanhallinta. 

- Silti musta tuntuu et olen just nyt aidosti tosi onnellinen tyyppi, ja onnekas kuin perkele.

Päivityksen iloiset kuvat oli ottanut valokuvaaja Janita Autio.

Koira hoidossa

Shirly osallistui hiljattain Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksiin ja joutui erkaantumaan rakkaasta Pena-koirastaan. Kun juontaja oli kuvauksissa, Sanni jakoi sosiaalisessa mediassa lyhyitä videoita Instagram-tarinoissaan, missä hän oli tutun näköisen karvaturrin kanssa lenkillä. 

Lue myös: Shirly Karvinen Karibialla, Pena sai julkkishoitajan! Poppari Sanni ulkoiluttaa missikaunottaren koiraa – kuva! 

Penaa muistuttava koira oli näkynyt aikaisemminkin Sannin tarinoissa, kun lemmikki lepäsi hänen sylissään seesteisen näköisenä. 

sanni ja shirlu koira