Katso kuva!
Olli ja Katerina Jokinen

Pitkä unelmaliitto täytti pyöreitä - Olli Jokisen Katerina-vaimo ja lapset muuttavat ensi viikolla Suomeen!

Kotimaa | 07.07.2021 12:50

Liigajoukkue Mikkelin Jukureiden päävalmentajana tulevaan jääkiekkokauteen valmistautuva Olli Jokinen, 42, on ollut Katerina-vaimonsa, 43, kanssa jo huikeat kaksikymmentä vuotta naimisissa.

Katerina kertoi pariskunnan hääpäivästä Instagramissa. 

- 20 vuotta OJ + KJ, Katerina kirjoittaa nostalgiseen päivitykseensä sydämellä höystettynä.

Pariskunta viettää kuitenkin merkittävää hääpäiväänsä erillään toisistaan, sillä Olli on jo Suomessa vetämässä Jukurien kesätreenijaksoa. Katerina ja lapset puolestaan ovat vielä Floridassa.

- Viimeinen viikko Floridassa ennen muuttoamme Suomeen! Tulen kaipaamaan tosi paljon ystäviäni ja erityisesti tätä porukkaa, heidän kanssa on ollut aina niin hauskaa, Katerina kirjoitti sunnuntaina julkaistun päivityksen yhteyteen ja viittasi tenniskavereihinsa.

Pitkässä liitossa on ollut ylä- ja alamäkiä. Seiska kertoi vuonna 2018  Me Naiset -lehden haastattelusta, jossa pariskunta kertoi muun muassa vuosituhannen alusta, jolloin Ollin bailaaminen raastoi tuoretta vaimoa. Nykyään pariskunta vaikuttaa ainakin ulkoapäin onnellisilta, ja Ollikin on ollut vuodesta 2006 täysraitis.

Lue myösKaterina-vaimo kosti tylysti Olli Jokisen pitkän ryyppyputken - jääkiekkolegendan avoin tilitys alkoholismista Me Naisissa: "En voi ottaa edes viinilasillista!"

Lue myös: Olli Jokisen Katerina-vaimo järkyttyi Floridan kouluampumisesta – lapset todistivat verilöylyä, syyttää Yhdysvaltain aselakia: ”Ihan syvältä!”

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!