Uutiset

Katerina-vaimo kosti tylysti Olli Jokisen pitkän ryyppyputken - jääkiekkolegendan avoin tilitys alkoholismista Me Naisissa: "En voi ottaa edes viinilasillista!"

19.07.2018 11:46

Ex-kiekkoilija Olli Jokinen ja hänen vaimonsa Katerina Hatzivasiliou avautuivat Me Naiset -lehden haastattelussa, miten Ollin liiallinen alkoholinkäyttö vaikutti heidän avioliittoonsa.

Olli ja Katerina ovat olleet yhdessä jo 20 vuotta. Vuosiin on mahtunut paljon onnea ja epäonnea sekä ylä- ja alamäkiä. Ollin ja Katerinan avioliitto ajautui kriisiin 2000-luvun alkupuolella, kun he palasivat kesäksi Suomeen. Olli alkoi viihtyä enemmän ja enemmän baareissa ystäviensä kanssa.

Lue myös: Jääkiekkolegenda Olli Jokisen lapset näkivät Floridan kouluampumisen verilöylyn – ”Oppilaat juoksivat paniikissa verisissä vaatteissa!”

Katerinan mukaan Ollin biletysvuodet olivat heidän liittonsa vaikeinta aikaa. Heillä oli isoja riitoja, ja Katerina päätti kostaa miehelleen tämän kosteat viikonloput.

− Lähdin viikoksi pois kotoa, Katerine kertoi lehdelle.

Me Naisten haastattelussa Olli kertoi lopettaneensa juomisen kesällä 2006, ja hän tatuoi käsivarteensa raitistumisensa päivämäärän: 1.8.2006.

− Minun piti vain myöntää itselleni, että olen alkoholisti, joka ei voi ottaa sitä yhtä viinilasillista ilman, että ottaa toisen, Olli kertoi.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!