Pepe Willberg ja Pauliina Visuri

Pepe Willberg jutteli usein Armi Aavikon kanssa: Ei puhunut Dannystä koskaan mitään!

Kotimaa | 14.07.2021 16:19

Suomalaisen iskelmätaivaan kiintotähti Pepe Willberg, 74, oli mukana Finntastic-yhtyeessä 1970-luvun lopulla useita vuosia. Yhtyeeseen kuuluivat myös Armi Aavikko, Danny sekä Miss Suomi Seija Paakkola.

– Juttelin siihen aikaan paljon Armin kanssa, mutta hän ei koskaan puhunut mitään Dannystä tai heidän suhteestaan. Mutta ei kai parisuhteista yleensä puhutakaan, jos hyvin menee. Sitten, jos huonosti menee, niin itketään olkapäätä vasten. 

– Sen jälkeen, kun tiemme erosivat Dannyn kanssa vuonna 1980 niin en ollut Armiin enää missään yhteydessä. Armi jäi sille puolelle ja minä menin toiselle puolelle. Nykyään tapaamme Dannyn kanssa melko harvoin, mutta silloin, kun tavataan, niin hauskaa pidetään. 

Lue lisää: Armi Aavikon järkyttynyt äiti jyrähtää Dannylle: Lopeta haudalla hyppiminen - tuhosit tyttäreni elämän!

En ymmärrä maskipakkoa

Pepe ja hänen vaimonsa Pauliina Visuri kertoivat kesäkuulumisiaan eilen tiistaina Gant <3 Miss Suomi -muotinäytöksessä The Folks Hotel Konepajalla Helsingissä. 

– Ihan lomalla nyt ollaan. Tosin periaatteessa olemme lomalla aina silloin, kun ei olla duunissa, Pepe sanoo.

Pepe ja Pauliina ovat tyytyväisiä siitä, että koronatilanne on jo vähän helpottanut. He kuitenkin toivoisivat, että myös yhteiskunta alkaisi sen myötä avautumaan enemmän.

– En ymmärrä, että miksi edelleen julkisessa liikenteessä on maskipakko, vaikka olisi saanut molemmat rokotukset. Itse olen sairastanut koronan sekä saanut molemmat rokotukset, ja tunnen itseni todella syylliseksi mennessäni ratikkaan ilman maskia, Pepe sanoo. 

– Säälittää ne ihmiset, jotka ovat hautauneet kotiinsa eivätkä uskalla tulla sieltä pois. Media ja hallitus ovat pelotelleet kansan pahanpäiväisesti. 

Lue myös: Isovanhemmuus mietityttää Pepe Willbergiä - ruoskii itseään rajusti: "En ole juuri soittanut lapsillenikaan" - Näin Pauliina-vaimo kannustaa puolisoaan!

Selvisimme säästöjen avulla

Koronan vuoksi pariskunnan taloudellinen tilanne oli pitkään huono.

– Voit kuvitella, kun puoleentoista vuoteen ei tullut mistään penniäkään. Tili tyhjeni tyhjenemistään, oli jo ammottavan tyhjä. Onneksi meillä oli kuitenkin vähän säästöjä minkä turvin selvisimme.

– Emme joutuneet myymään mitään omaisuutta, tosin eipä meillä mitään sellaista olisi ollutkaan mitä olisi voinut myydä. Kitaranostajia ei ole juuri ollut liikkeellä viime aikoina, Pepe hymähtää. 

Lue myös: Näin korona vaikutti arkeemme - Pepe Willberg ja Pauliina Visuri avoimena pitkästä liitostaan: "Me riitelemme yhdessä"

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!