Vain Seiskassa!
Pepe Willberg Pauliina Visuri

Näin korona vaikutti arkeemme - Pepe Willberg ja Pauliina Visuri avoimena pitkästä liitostaan: "Me riitelemme yhdessä"

Kotimaa | 07.07.2021 20:22

Useamman vuosikymmenen yhtä pitäneet Pepe Willberg, 74, ja Pauliina Visuri, 62, juhlivat tänä vuonna jo 16-vuotista avioliittotaivaltaan. Alun hankaluudet selättänyt pariskunta kertoo haaveilevansa nykyään pienistä.

– Ja kaikesta sellaisesta, jota ei ole vielä saavuttanut, Pepe naurahtaa.

Lue myös: Pepe Willberg ja Pauliina-vaimo aloittivat yhteisen harrastuksen - katso kuvat!

Pepe kertoo myös, että kaiken saavuttamansa eteen hän on joutunut työskentelemään kovasti.

– Mitään muuta en ole oikeastaan saanut, paitsi kitaran 13-vuotiaana. Kaikki muu on tullut tavoittelun seurauksena.

Arki lähes ennallaan

Pepellä on ensi vuonna suuri juhlavuosi, kun iskelmätähden ensimmäisen yhtyeen perustamisesta tulee kuluneeksi 60 vuotta. Koronapandemian vuoksi on aviopari viettänyt viimeisen puolitoista vuotta asuen, reissaten ja työskennellen yhdessä.

– Me myös riitelemme yhdessä, Pepe vitsailee.

Lue myös: Pepe Willberg ja Pauliina-vaimo vinkkaavat kesälomalaisille Hangon suosikkipaikkansa - lue pariskunnan vinkit!

Pauliinan on toiminut jo pidempään Pepen managerina, joten aviopari ei koe korona-aallon vaikuttaneen heidän parisuhteensa dynamiikkaan. Yhdessä on ennenkin vietetty suurin osa ajasta.

– Meillä on ehkä hieman eri tavalla, kuin normaaleissa parisuhteissa, joissa ihmisillä on omat työpaikat ja lapset päivähoidossa. Niissä voin kuvitella, että kontrasti on ollut iso. Me kun olemme tottuneet siihen, niin keksimistä on ainoastaan ollut siinä, että mihin lähdemme talon ulkopuolella, Pauliina täsmentää.

Pauliina Visuri Pepe Willberg
Aviopari on innostunut yhteisestä harrastuksesta, sillä he käyvät yhdessä Jari Hedmanin tenniskursseilla.

Esiintymisvaatteet ulkomailta

Normaalitilanteissa pariskunta käy yhdessä katsomassa teatteriesityksiä, kiertämässä konsertteja tai harrastamassa muuta kulttuuria, joten lisääntynyt yhteinen vapaa-aika ei ole luonut ylimääräistä kitkaa.

– Meillä tulee normaalistikin kitkaa ihan tarpeeksi, Pauliina nauraa.

Lue myös: Taulukauppoja hieronut Pepe Willberg ja Pauliina-vaimo paljastavat joulusuunnitelmansa: Lähdemme pakoon kaikkea kauheaa!

Pariskunta kertoo matkustelun olevan heidän yhteinen henkireikänsä kiireisen arjen keskellä. Eri matkakohteissa he pyrkivät aina vierailemaan paikallisessa konserttisalissa katsomassa musiikkiesityksiä. Pepellä on ulkomailla myös töihinsä liittyvää tekemistä.

– Televisio-ohjelmat ovat sellaisia, että kun käytät tiettyä vaatetta siellä kerran, niin tulee sellainen olo, ettei tätä samaa vaatetta voi käyttää enää toistamiseen. Siksi täytyy aina käydä katsastamassa paikalliset putiikit. Löytyykö sellaista esiintymisvaatetta, jonka silmä huomaa.

Lue myös: ”Näen kauhu-unia siitä, että Hector laulaa kappaleitani!” Pepe Willberg stressaa konserttisalikiertuettaan!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!