Vain Seiskassa!
Pepe Willberg Pauliina Visuri

Isovanhemmuus mietityttää Pepe Willbergiä - ruoskii itseään rajusti: "En ole juuri soittanut lapsillenikaan" - Näin Pauliina-vaimo kannustaa puolisoaan!

Kotimaa | 09.07.2021 21:45

Useamman vuosikymmenen yhtä pitäneet Pepe Willberg, 74, ja Pauliina Visuri, 62, juhlivat tänä vuonna jo 16-vuotista avioliittotaivaltaan. Alun hankaluudet selättänyt pariskunta kertoo arjen olevan nykyään tasaista.

Aviopari nauttiikin kesällä olostaan muun muassa Suomen kauneimmaksi kesäkaupungiksi kehutussa Hangossa.

Lue myös: Pepe Willberg ja Pauliina-vaimo aloittivat yhteisen harrastuksen - katso kuvat! 

Oma tila kotona

Tasaantuneessa arjessa on myös omat rutiininsa. Pauliina kertoo, että Pepen löytää useimmiten viettämästä aikaa omasta huoneestaan, niin kutsutusta studiohuoneesta.

– Siellä on soittokamoja vähän, ei se ole mikään studio, Pepe korjaa naureskellen.

Lue myös: Näin korona vaikutti arkeemme - Pepe Willberg ja Pauliina Visuri avoimena pitkästä liitostaan: "Me riitelemme yhdessä"

Pauliina puolestaan touhuaa arkisin olohuoneessa.

– Olen usein toisella sohvallamme ja katselen nauhoitettuna aamu-tv:tä ja poliittisia ohjelmia. Samalla teen läppärillä töitä ja puhun puhelimeen, eli se on tavallaan minun työhuoneeni se sohva.

Pauliina Visuri Pepe Willberg
Pauliina ja Pepe nauttivat kesäisin mielellään myös Hangon kauniista maisemista.

 

Tutut puheenaiheet

Meneväisellä pariskunnalla on laaja tuttavapiiri, mutta he viihtyvät myös hyvin keskenään. Puheenaiheet kahden kesken ovat melko arkisia ja varmasti jokaisessa kotitaloudessa tuttuja.

– Ihmettelemme välillä kavereidemme tekemisiä ja valintoja, suomalaista politiikkaa ja huonoja televisio-ohjelmia, Pepe vitsailee.

– Oikeasti puhumme samoja asioita kuin kaikki muutkin pariskunnat. Tuleeko televisiosta mitään järkevää katsottavaa vai ei. Soitetaanko radiossa järkevää musiikkia. Miksi jotkut eivät matkusta ulkomaille, vaikka voisivat. Tietysti, kun molemmilla on lapsia, niin juttelemme siitä, mitä heille kuuluu. Milloinkohan hän löytää poikaystävän tai milloinkohan hän pääsee opiskelemaan, löytävätköhän he asunnon ja kaikkea sellaista, Pauliina luettelee.

Lue myös: Pepe Willberg ja Pauliina-vaimo vinkkaavat kesälomalaisille Hangon suosikkipaikkansa - lue pariskunnan vinkit!

Isovanhemmuus mietityttää

Sekä Pepellä, että Pauliinalla on omia lapsia aiemmista suhteistaan. Myös lastenlapsia on ehtinyt siunaantumaan. Rautaisiksi isovanhemmiksi he eivät kuitenkaan itseään luokittele.

– Olen varmaan aika huono, ehkä korkeintaan keskinkertainen, Pepe tunnustaa.

– Miten niin? Pauliina ihmettelee.

Lue myös: ”Näen kauhu-unia siitä, että Hector laulaa kappaleitani!” Pepe Willberg stressaa konserttisalikiertuettaan!

Pepe Willberg Pauliina Visuri

– No kun olen sellainen erakkoluonne. En ole varmasti koskaan soittanut äidillenikään, ellei Pauliina ole käskenyt. Hän taas soittaa päivittäin äidilleen. En ole juuri soittanut lapsillenikaan, elleivät he soita minulle, Pepe kertoo.

– Silloin, kun olet lasten kanssa, niin olet kuitenkin helposti lähestyttävä ja osallistuva, Pauliina puolustaa.

– Niin, ehkä minulla vain on sellainen ajattelutapa, että ihmiset elävät itse omaa elämäänsä. Ei siihen pidä hirveästi puuttua, Pepe summaa.

Lue myös: Rehellistä puhetta! Talousvaikeuksistaan avautuva Pepe Willberg tyrmää huhut: "Ei ikävä kyllä pidä paikkaansa, rahani eivät yksinkertaisesti riitä siihen"

– Minä puutun kyllä kaikkeen, vitsailee Pauliina saaden Pepen naureskelemaan.

– Minun puheluni ovat puolessa minuutissa puhuttu. Samoin, kuin kouluaikana, ainekirjoitukseni olivat isolla käsialalla enintään puoli sivua, Pepe kuvailee.

Lue myös: Yllättävä talousahdinko! Pepe Willbergin avoin tilitys rahasta: "Olen köyhä kuin kirkonrotta"

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!