fbq
Olli Jokinen.

Olli Jokinen varoittelee: ovatko tässä sittenkin Suomen pahimmat vastustajat lätkän MM-kotikisoissa? – ”Odotan heiltä henkilökohtaisesti isoa turnausta”

Jääkiekon MM-kotikisojen ennakkosuosikki Suomi aloitti kisataipaleensa vakuuttavalla 5–0 -voitolla Norjasta. Seuraavaksi suupalaksi kaavailtu Latvia luistelee Leijonia vastaan heti lauantai-iltana. Ottelu käynnistyy kello 20.20.

Nyt loppuu leikki! Marko ”Mörkö” Anttila täräyttää suorat sanat Seiskalle - hyökkää äärimmäisen nälkäisenä MM-kultajahtiin: ”Se on ollut iso unelma”

Videolla Seiskan tuoreimmat viihdeuutiset:

NHL-miljonääri ja Leijonien ex-supertähti Olli Jokinen työskentelee MM-kisoissa C Moren studioasiantuntijana. Mikkelin Jukurien päävalmentaja on kotikisoista mielissään.

– On todella hienoa, että kisat pelataan Suomessa ja Tampereella. Uusi halli on niin kaupungin keskustassa, että saadaan varmasti kunnon karnevaalitunnelma. Varmasti hieno turnaus tulossa, 43-vuotias ”Päällikkö” fiilistelee Seiskalle.

Tästä miljoonalukaalista Olli Jokinen luopui – paljastaa nyt myyntisyyn Seiskalle

Videolla Olli Jokinen arvioi Seiskalle jääkiekon MM-kotikisoja:

Mitään paraatimarssia suihkulähteen kultajuhliin ei ole kuitenkaan luvassa. Ennakkosuosikin asema on osattava käsitellä oikein, ja ne muutkin kiekkomaat olisi voitettava matkalla kohti maailmanmestaruutta.

– Henkilökohtaisesti odotan isoa turnausta Kanadalta ja USA:lta. Heillä on jalkeilla laadukkaammat joukkueet kuin olympialaisissa. Siellä on aika NHL-pitoiset porukat, Olli varoittelee Seiskan lukijoita.

Katkeria muistoja: Kanada kaatoi Suomen jääkiekon MM-finaalissa 2021.
Katkeria muistoja: Kanada kaatoi Suomen jääkiekon MM-finaalissa 2021.

Valtteri Filppulalta suoraa puhetta: tätä mieltä Stanley Cup-voittaja on Leijonien uudesta kotiluolasta Tampereella – kylmänviileä vertaus NHL-areenoihin

Juuri Kanada kaatoi vuosi sitten Leijonat MM-finaalissa. Vaahteralehtipaidat antoivat tuloskunnostaan näytteen kaatamalla perjantain kisa-avauksessaan Saksan lukemin 5–3.

Olli Jokinen näkisi mielellään Tampereen Nokia-areenassa MM-unelmafinaalin Suomi - Ruotsi.
Olli Jokinen näkisi mielellään Tampereen Nokia-areenassa MM-unelmafinaalin Suomi – Ruotsi.

– Uskon, että heistä tulee Suomen kovimmat haastajat. Unelmafinaali Suomi – Ruotsi olisi kiva nähdä. Päästäisiin kaatamaan kotikisojen Ruotsi-peikot lopullisesti pois, O.J. heittää viitaten vuoden 2003 traumaattiseen Ruotsi-tappioon, jossa oli itsekin mukana.

Suomen vaatimattomin mies? Jättisummia tahkonnut Sami Vatanen NHL-miljoonistaan: "Voin ostaa ruokakaupasta mitä tarvitsen"

NHL:ssä yli 1200 runkosarjaottelua ja pudotuspelit päälle pelannut Olli valjastaa MM-kotikisoissa tietotaitonsa C Moren kiekkotiimin käyttöön.

– Asiantuntijan roolihan on se kaikista helpoin rooli, kun mistään ei tarvitse ottaa minkäänlaista vastuuta, ”Päällikkö” naureskelee.

Sitten hän vakavoituu ja korostaa haluavansa nostaa tv-studiossa pelaajien persoonia paremmin esille.

Kauhistuksen kanahäkki! Leijonien sankaripelaaja hyökkää hurjannäköisenä MM-kultajahtiin: ”Näyttää pahemmalta kuin onkaan”

NHL-miljonääri Olli Jokinen haluaa tuoda kiekkokeskusteluissa lisää persoonia esiin. Kuvassa Suomen ensimmäisen olympiakullan ratkaissut lahtelainen viiksimies Hannes Björninen.
NHL-monimiljonääri Olli Jokinen haluaa tuoda kiekkokeskusteluissa lisää persoonia esiin. Kuvassa Suomen ensimmäisen olympiakullan ratkaissut lahtelainen viiksimies Hannes Björninen.

– Mielestäni se osa-alue on päässyt pahasti unohtumaan jääkiekossa. Jokaisessa maajoukkueessakin pelaa loistavia persoonia ja jääkiekko on kuitenkin pelaajien peli, Olli muistuttaa.

– Kyllä niistä pelisysteemeistäkin tv-studiossa puhutaan, mutta yritetään nostaa myös niitä yksilöitä framille, jotta saadaan kansalle uusia sankareita.

Suomi – Latvia lauantaina MTV3:lla ja C Morella alkaen klo 20.20.