fbq
Kotimaa
26.09.2021 06:02
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Robin
Ökytyyli ihmetytti! Merkkituotteisiin vuorautunut Robin Packalen käänsi katseita hinnakkaassa helsinkiläishotellissa – kuva!
Kotimaa
26.09.2021 06:02
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija

Kansainvälistä pop-uraa luova Robin Packalen luottaa luksukseen myös reissussa. Tuhtia tiliä tekevä laulaja nähtiin viime viikon keskiviikkona kirjautumassa hinnakkaaseen helsinkiläishotelli Clarioniin.

– Yksin liikkeellä ollut Robin oli vuorautunut kalliisiin merkkituotteisiin ja kertoi olevansa keikkamatkalla Hesassa, hotellista huokaillaan.

Robin

Lue myös: Robinilta harvinainen avautuminen - yksi inttiajan muisto piinaa edelleen: "Tunsin itseni niin tyhmäksi"

Maailmanvalloitus

Robin vaihtoi laulukielensä englanniksi pari vuotta sitten, ja siitä lähtien popparin mielessä on ollut Suomea suuremmat musiikkimarkkinat.

Kesällä Robin avasi Seiskan haastattelussa suuria suunnitelmiaan.

– Puskemme kovasti kansainvälisille markkinoille. On vaikea edes kuvailla, miten paljon teemme töitä, jotta saisimme äänemme kuulumaan ulkomailla. Helppoa se ei ole, mutta yritämme 110-prosenttisesti, Robin kertoi Seiskalle elokuussa.

Lue lisää: Ahdistuksesta tähtiin! Robin Packalen puskee kansainvälisille markkinoille: ”Helppoa se ei ole”

Tärkeitä etappeja kunnianhimoisella matkalla on Robinin mukaan jo saavutettu: hyödyllisiä kontakteja ja siistejä yhteistyökuvioita.

– Koronan takia on hukattu aikaa, mutta kun ovet ja maailma aukeavat, niin mehän lähdetään menemään, Robin suunnittelee.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »